«Ο Ντουάιτ είναι ένα αρκουδάκι»

Ο Κόμπι Μπράιαντ έσπευσε να ρίξει τους τόνους μετά το επεισόδιο που είχε με τον Ντουάιτ Χάουαρντ, στην αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Χιούστον Ρόκετς.

Ο Κόμπι Μπράιαντ έσπευσε να ρίξει τους τόνους μετά το επεισόδιο που είχε με τον Ντουάιτ Χάουαρντ, στην αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Χιούστον Ρόκετς. Ο έμπειρος αστέρας των «λιμνανθρώπων» υπογράμμισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους και χαρακτήρισε τον παίκτης των «ρουκετών», ως ένα «αρκουδάκι».


Αρχικά, ο παίκτης των Λέικερς τόνισε: «Με χτύπησε στο πρόσωπο και είπα να του δείξω ότι δεν μου αρέσει αυτό. Τόσο απλό είναι. Αυτά συμβαίνουν σε έναν αγώνα, δεν ξέρω πότε έγινε τόσο ευαίσθητο το ΝΒΑ».


Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν γίνεται να μην σου αρέσει ο Ντουάιτ. Είναι ένα. αρκουδάκι. Είναι καλό παιδί, αλλά όταν ανταγωνίζεσαι, έχεις έναν σκοπό. Κάποιες φορές δεν συμφωνούσαμε, αλλά σε αυτή την περίσταση δεν ήταν αυτός ο λόγος».


Από την πλευρά του, ο Χάουαρντ τόνισε για το επεισόδιο με τον Μπράιαντ: «Μην περιμένετε να σας πω κάτι γι’ αυτό, γιατί δεν πρόκειται. Είναι ανόητο. Νικήσαμε και τέλος, δεν υπάρχει λόγος να επανερχόμαστε σε αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.