Λέικερς: Απογοητευμένος ο Τζέιμς με την υπόθεση Ίρβινγκ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, που ο Κάιρι Ίρβινγκ δε θα συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο «Βασιλιάς» είχε… πιστέψει πως θα γίνονταν και πάλι συμπαίκτης με τον Ίρβινγκ, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, όταν είχαν κατακτήσει τον τίτλο. Ο Ίρβινγκ κατέληξε τελικά στους Ντάλας Μάβερικς και ο Τζέιμς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Χαρακτηριστικά, ο Αμερικανός παίκτης των Λέικερς τόνισε: «Είναι σίγουρα απογοητευτικό. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι απογοητευμένος, που δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο, κάποιον με τον οποίο ξέρω ότι έχω μεγάλη χημεία στο παρκέ. Έναν παίκτη που μπορεί να σε βοηθήσει να κατακτήσεις τίτλους. Στο δικό μου μυαλό».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τώρα, η προσοχή μου όμως άλλαξε. Πίσω εκεί που πρέπει να είναι, στο ποιοι είμαστε τώρα στα αποδυτήρια. Είναι μια γρήγορη αλλαγή, δε μου παίρνει πολύ κάτι τέτοιο. Δεν ενθουσιάζομαι πολύ για τις πιθανότητες πραγμάτων που μπορεί να συμβούν, απλά οραματίζομαι τον εαυτό μου στο τι μπορεί να γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.