Στιβ Κερ: «Καλό για τους παίκτες μου που χάνω τη ψυχραιμία μου»

Ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ μίλησε για τις στιγμές που χάνει τη ψυχραιμία του, αλλά και τα τρία πινακάκια που σπάει κάθε χρόνο.

Ο Στιβ Κερ δήλωσε ότι είναι ψύχραιμος προπονητής, ωστόσο υπάρχουν στιγμές που βγαίνει εκτός ελέγχου με την απόδοση των παικτών του. Μάλιστα ο 57χρονος προπονητής των Γουόριορς ισχυρίστηκε ότι η έκρηξη τυ βοηθάει τους μπασκεμπολίστες του να παίξουν καλύτερα. Ο Στιβ Κερ ισχυρίστηκε ότι όταν χάνει τη ψυχραιμία του σπάει το πινακάκι και κατά μέσο όρο κάθε χρόνο «διαλύει» τρία.

«Προσωπικά, σπάω τρία πινακάκια κάθε χρόνο. Είμαι πολύ ψύχραιμος σαν προπονητής, αλλά μερικές φορές μέσα στην χρονιά χάνω τον έλεγχο. Έχω αυτή την άσχημη συνήθεια να πετάω το πινακάκι μου κάτω», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μερικές φορές όμως, οι εκρήξεις μου βοηθάνε την ομάδα. Διότι, οι παίκτες βλέπουν το πόσο νοιάζομαι και πόσο θέλω να κερδίσω. Θεωρώ πως είναι καλό μια στο τόσο να χάνω την ψυχραιμία μου, γιατί οι παίκτες έμμεσα καταλαβαίνουν ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτά που βλέπω. Ωστόσο, δεν πρέπει ποτέ να το παρακάνω», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.