Ένα 24ώρο με τους τέσσερις αδελφούς Ανττετοκούνμπο

Ελληνική ιατρική υποστήριξη στον Γιάννη και στα αδέλφια του με ταξίδι-«αστραπή» σε Μιλγουόκι και Σικάγο.

Μιλγουόκι Μπακς, όπως και κάθε οργανισμός του ΝΒΑ, έχει ένα πληρέστατο ιατρικό επιτελείο για τους παίκτες και ασχολούνται σε καθημερινή βάση, αλλά και εκτός του γηπέδου, με οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού παρουσιαστεί, την ακολουθία της αποθεραπείας και τα εργομετρικά τέστ που γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Παράλληλα, όμως, κάθε ομάδα του ΝΒΑ, δίνει το δικαίωμα σε κάθε παίκτη να έχει την ιατρική υποστήριξη από γιατρό της επιλογής του, έχοντας ενημερώσει σχετικά τον επικεφαλής του επιτελείου.

Στην περίπτωση των τεσσάρων αδελφών Αντετοκούνμπο, προτιμήθηκε επιλογή Έλληνα γιατρού για την συντηρητική αγωγή που ακολουθούν στην αποφυγή καταπόνησης των σωμάτων τους, μετά τα παιχνίδια και πριν από 10 ημέρες, ο ορθοπεδικός Γιώργος Κατσιφαράκης, έκανε ταξίδι-«αστραπή» στο Σικάγο και στο Μιλγουόκι για να επισκεφθεί, αρχικά, τον Κώστα, καθώς εν συνεχεία τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Άλεξ στο Μιλγουόκι.

«Μόνο ΕΝΑΣ θα μπορούσε να το γράψει στο προσωπικό του μπασκετικό χώρο δίπλα στο σπίτι του.

Ο GIANNIS.

Είναι μεγάλη ευθύνη, τιμή και εκτίμηση να έχεις την ιατρική υποστήριξη στα αδέλφια ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ.

Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα ο Γιάννης θα γυρίσει στους αγώνες» ήταν η περιεκτική δημοσίευση που έκανε στα social media, o Έλληνας ορθοπεδικός-χειρούργος, ποστάροντας και την φωτογραφία του ιδιωτικού γυμναστηρίου-μισού γηπέδου μπάσκετ που έχει στην οικία του, ο Γιάννης και έχει γράψει κάτω από την μια μπασκέτα: «Είμαι η κληρονομιά του πατέρα μου».

Δυο ημέρες, αργότερα, η ιατρική εκτίμηση για την αγωνιστική επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έγινε πράξη και ο Έλληνας σταρ έπαιξε ξανά για 31 λεπτά στον εντός έδρας αγώνα των «ελαφιών» με τους Ατλάντα Χοκς. Σημείωσε 27 πόντους με 8/21 σουτ (0/3 τρίποντα και 11/18 βολές), ενώ πρόσθεσε οκτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ενώ είχε και οκτώ λάθη.

Ο Γιάννης είχε απουσιάσει στα δυο προηγούμενα παιχνίδια των Μπακς που γνώρισαν ισάριθμες ήττες και η επιθυμία του Έλληνα σταρ να ενισχύσει την ομάδα του, ήταν έκδηλη στην συζήτηση που έκανε με τον Γιώργο Κατσιφαράκη.

Η συνεχιζόμενη απουσία του επιδραστικού Κρις Μίντλεντον στο παιχνίδι των Μπακς, αναγκάζει τον Γιάννη να μην έχει το δικαίωμα…τραυματισμού, καθ’ υπερβολήν, βεβαίως.

Ποια ήταν η δυνατότερη ανάμνηση του γιατρού από την συζήτηση του με τον Γιάννη;

«Η επιθυμία του Γιάννη να παίζει μπάσκετ, να πηγαίνει κάθε ημέρα στην προπόνηση και να παραμένει ο ηγέτης των Μπακς, είναι αμέτρητη. Το συναίσθημα και ο επαγγελματισμός του είναι το δυνατό κράμα του χαρακτήρα του. Ο Γιάννης δεν έχει μείνει στην κατάκτηση του τίτλου από το Μιλγουόκι, πριν από έναν χρόνο. Ούτε και στην διπλή κατάκτηση του τίτλου MVP. Είναι στους 5 κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ και του κόσμου. Και όπως ο ίδιος πιστεύει πολύ σωστά και λογικά, το δύσκολο να κατακτήσεις την κορυφή. Το δυσκολότερο και από αυτό είναι να διατηρηθείς σε αυτή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.