Το νέο κρυφό “όπλο” του Λούκα Ντόντσιτς (pics)

Για να σχεδιάσει και να δημιουργήσει το "Luka 1", η Nike ανέλυσε λεπτομερώς το παιχνίδι του Σλοβένου σούπερ σταρ.

Μπορεί το ΝΒΑ να κινείται σε ρυθμούς Summer League, όμως η αλήθεια είναι πως αρκετοί παίκτες έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται ήδη τη νέα σεζόν. Ανάμεσα σε αυτούς φαίνεται πως βρίσκεται και ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος ακόμη και στις διακοπές του δεν σταματά να παίζει μπάσκετ. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς βρίσκεται στο Παρίσι για το Quai54, το κορυφαίο πρωτάθλημα Streetball στον πλανήτη και όπως είναι αναμενόμενο έχει “κλέψει” την παράσταση. Ο Ντόντσιτς δέχτηκε την πρόσκληση των διοργανωτών να είναι το κεντρικό πρόσωπο του φημισμένου τουρνουά και επί τη ευκαιρία αποκάλυψε το νέο του “όπλο” ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό δεν είναι άλλο από το “Luka 1“, το πρώτο παπούτσι που σχεδίασε αποκλειστικά για το παιδί-θαύμα από τη Σλοβενία η Air Jordan. Ο Ντόντσιτς έχει φορέσει πολλά παπούτσια της Nike, όμως ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε σχεδιαστεί ένα συγκεκριμένο αποκλειστικά για εκείνον. Ο 23χρονος σούπερ σταρ παρουσίασε το “Luka 1” στο ευρύ κοινό κατά την παρουσία του στο Παρίσι και οι λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη μελέτη που έχει γίνει για να κατασκευαστεί είναι εντυπωσιακές.

Ο Λούκα συμμετείχε σε όλη τη διαδικασία, από την αρχή μέχρι το τέλος. Και μας βοήθησε πολύ στη δημιουργία του τελικού προϊόντος. Ήθελε παπούτσια που να φέρουν το όνομά του για το υψηλότερο επίπεδο. Και αυτό έχουμε πετύχει“, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Jordan Brand, Μάρτιν Λότι.

Για να σχεδιάσει και να δημιουργήσει το “Luka 1”, η Nike ανέλυσε λεπτομερώς το παιχνίδι του Σλοβένου σούπερ σταρ. Όλα τα σουτ, την ακτίνα δράσης του, τις κινήσεις του μέσα στο παρκέ, συμπεριλαμβανομένου του περίφημου «stepback» και του δυνατού πρώτου του βήματος… Όλο το ρεπερτόριο παιχνιδιού του Λούκα μετατράπηκε σε δεδομένα για να βελτιωθεί η δημιουργία του παπουτσιού με το οποίο ο Ντόντσιτς θα συνεχίσει να κάνει τα μαγικά του με τη φανέλα των Μάβερικς.

Το “Luka 1” δεν είναι απλά ελκυστικό, αλλά κρύβει τεράστια τεχνολογία από πίσω και εξασφαλίζει τρομερή πρόσφυση στο παρκέ. Μάλιστα, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη στήριξη που πρέπει να νιώθει ο Ντόντσιτς κατά τη στιγμή της εκτέλεσης, αλλά και της κίνησης του στο παρκέ. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το… στίγμα του Σλοβένου, με τους σχεδιαστές να έχουν αφιερώσει σε ένα σημείο του παπουτσιού τη φράση που έχει “χτυπήσει” τατουάζ ο 23χρονος: “non desistas non exieris (Μην τα παρατάς, μην υποχωρείς)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.