Xάρντεν: Απέρριψε player option αλλά παραμένει στους Σίξερς

Σύμφωνα με το ESPN, ο Τζέιμς Χάρντεν απέρριψε την player option που είχε στο συμβόλαιό του με τους Σίξερς αξίας 47,4 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2022-23 και θα γίνει unrestricted free agent.

Όπως ανέφερε το ESPN, ο «Μούσιας» αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο μικρότερης αξίας με την ομάδα της Φιλαδέλφεια, προκειμένου να υπάρχει η ευελιξία ενίσχυσης καθώς οι Σίξερς στοχεύουν ψηλά τη νέα σεζόν.

Η συγκεκριμένη συμφωνία του Χάρντεν με τον πρόεδρο της ομάδας, Ντάριλ Μόρεϊ φαίνεται να βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από τη θητεία τους στους Χιούστον Ρόκετς, καθώς ο Μόρεϊ ήταν αυτός που απέκτησε τον Χάρντεν από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Η περυσινή… παραγωγή του 33χρονου Χάρντεν ήταν μειωμένη ωστόσο παρέμεινε υψηλά τόσο στο σκοράρισμα (27ος στο πρωτάθλημα με 22,0 πόντους ανά αγώνα) όσο και στις ασίστ (δεύτερος με 10,3 ανά αγώνα).

Ο Χάρντεν θα δικαιούτο max συμβόλαιο αξίας άνω των 50 εκατομμυρίων δολαρίων ανά σεζόν, εάν υπέγραφε πενταετές συμβόλαιο. Οι σχετικές πληροφορίες, αναφέρουν ότι είναι πιο πιθανό να κλείσει συμβόλαιο δύο ή τριών χρόνων με τους Σίξερς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.