Σέλτικς: Ο Σμαρτ δυσκολεύεται στο μαρκάρισμα του Κάρι

Ο Μάρκους Σμαρτ τόνισε πως το μαρκάρισμα του Στεφ Κάρι είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Ο παίκτης των Μπόστον Σέλτικς δήλωσε πως έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου του και συμπλήρωσε πως ένας αμυντικός δεν μπορεί να πάρει ανάσα, όταν τον μαρκάρει.

Χαρακτηριστικά, ο Σμαρτ δήλωσε: “Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει όταν σουτάρει από τα 9, 10, 12 μέτρα. Είναι ξεχωριστός από αυτή την άποψη. Ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι είναι μοναδικός. Μπορεί να τρέξει στο γήπεδο, να παίξει χωρίς τη μπάλα και να βρει την κατάλληλη συνθήκη για να ξεμαρκαριστεί. Είναι δύσκολο για έναν αμυντικό γιατί δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Για παράδειγμα, αν νομίζεις ότι δεν κάνει τίποτα, τότε είναι που θα σε διαλύσει. Γι’ αυτό και πρέπει να υπάρχει η σωστή νοοτροπία. Πρέπει να μείνεις έτοιμος, δεν μπορείς να τα παρατήσεις, πρέπει να συνεχίσεις”.

Στη συνέχεια, ο παίκτης των “Κελτών” συμπλήρωσε: “Μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα. Πασάροντας, οργανώνοντας, σουτάροντας, σκοράροντας. Δεν έχουν πολλοί παίκτες όλο το πακέτο. Αντίθετα, για κάποιον που παίζει άμυνα δεν είναι διασκεδαστικό και καθόλου λαμπερό. Δεν θα λάβει πολλά εύσημα. Παρόλα αυτά πρέπει να είσαι πρόθυμος να ανταποκριθείς σε αυτήν την πρόκληση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.