Χιτ: Ο Τζίμι Μπάτλερ είναι σίγουρος για την πρόκριση

Ο Τζίμι Μπάτλερ τόνισε πως οι Μαϊάμι Χιτ θα κερδίσουν τον έβδομο τελικό της Ανατολής και θα βρεθούν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός παίκτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του μέσα στη Βοστόνη, με την οποία ισοφάρισε τη σειρά σε 3-3. Ο Μπάτλερ σημείωσε 47 πόντους στο συγκεκριμένο ματς.

Μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: “Η ομάδα και ο προπονητής πιστεύουν πολύ σε εμένα. Μου δίνουν αυτοπεποίθηση, είμαι ευγνώμων για όλη την ομάδα. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε και να φέρουμε τη σειρά πίσω στο Μαϊάμι. Είχα απογοητεύσει την ομάδα σε κάποια παιχνίδια, δε θα το έκανα ξανά”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Δεν άκουσα τον θόρυβο που υπήρχε και τις ατάκες περί αποκλεισμού. Δεν προσέχω τι λέει ο καθένας, παρά μόνο τι λέμε στον οργανισμό των Χιτ. Ξέραμε ότι θα έρθουμε και θα πάρουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι θα νικήσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε μία ακόμα νίκη και μετά άλλες τέσσερις για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρώτα όμως πρέπει να νικήσουμε την Κυριακή”.

Τέλος, ο Μπάτλερ αποκάλυψε πως ο Ντουέιν Ουέιντ φρόντισε να του τονώσει την ψυχολογία: “Μου έστειλε μήνυμα, με πήρε και τηλέφωνο πριν από το παιχνίδι. Μου είπε ότι μπορώ να τα καταφέρω και ότι πρέπει απλώς να συνεχίσω να χτίζω την κληρονομία μου. Αυτό σήμαινε πολλά για εμένα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.