Αρίνας: “Κανείς δεν συμπαθούσε τον Κόμπι”

Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ μίλησε για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας ήταν πάντοτε ένας παίκτης που εξέφραζε ανοιχτά την άποψη του και μίλαγε για όλα τα θέματα χωρίς να με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. O πρώην σταρ λοιπόν των Γουόριορς, Γουίζαρντς, Μάτζικ και για λίγο Γκρίζλις μίλησε στο “Ι am Athlete” και όταν ρωτήθηκε για τον Κόμπι Μπράιαντ και την “Mamba Mentality” απάντησε και πάλι με τον δικό του τρόπο:

“Όταν είσαι στον αθλητισμό, τον ομαδικό αθλητισμό, το φυσικό ένστικτο μας προστάζει να προσαρμοζόμαστε, να γινόμαστε αρεστοί. Το μεγαλείο δεν είναι αρεστό. Κανείς δεν συμπαθούσε τον Κόμπι, είναι αστείο, όλοι είχαν την Mamba Mentality. Αλλά όλοι την μισούσαν. Μισούσαν όλοι το γεγονός ότι σκεφτόταν τόσο εγωιστικά. Τώρα, είναι ΟΚ.

Στη τελευταία του χρονιά, άρχιζε να χαμογελάει. Όταν, τελικά, χαλάρωσε και απέβαλλε τον ανταγωνισμό από μέσα του. Πριν, έλεγε σε παίκτες να βγάλουν τα παπούτσια Kobes που φορούσαν, γιατί δεν είναι τόσο καλοί για να τα φορούν. Αυτό κάνει το μεγαλείο. Θέλει πάντα να προκαλείς τον άλλον. Επομένως, δεν μπορεί να σου αρέσει αυτό, όταν είναι συνέχεια στα αποδυτήρια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!