Γιόκιτς: MVP στο NBA για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν

O Σέρβος σέντερ των Ντένβερ Νάγγετς διατήρησε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στην regular seazon, όπως είχε κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τις σεζόν 2019-2020. Οι Νάγγετς έχουν αποκλεισθεί από τον πρώτο γύρο των play offs του ΝΒΑ.

Όπως είχε συμβεί για πρώτη φορά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τις σεζόν 2019 και 2020, ο Σέρβος Στέφαν Γιόκιτς κέρδισε το βραβείο του MVP στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ και διατήρησε τον τίτλο του πολυτιμότερου που είχε κατακτήσει το 2021.

Ο σέντερ των Ντένβερ Νάγγετς είχε μέσο όρο 27.1 πόντους, 13.8 ριμπάουντ, 7.9 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 1 μπλοκ ανά 33.5 λεπτά σε 74 αγώνες της regular season, οδηγώντας την ομάδα του στα playoffs, αλλά οι “σβόλοι” αποκλείστηκαν από τους τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 4 ήττες και μια μόλις νίκη.

Στην δεύτερη θέση ήταν ο Τζόελ Eμπίντ και στην τρίτη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ο Γιόκιτς έγινε ο δεύτερος Ευρωπαίος παίκτης που κερδίζει back to back το βραβείο του MVP, μετά τον Έλληνα σταρ των Μιλογουόκι Μπακς, ενώ είναι η τέταρτη διαδοχική σεζόν που ο τίτλος καταλήγει σε international player και όχι σε Αμερικάνο.

Την είδηση για το βραβείο του MVP έγραψε στο twitter o Aμερικάνος δημοσιογράφος του ΕSPN, Adrian Wojnarowski και αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση του ΝΒΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.