Χαμός στο Λος Άντζελες για τον Κρις Πολ

Η επιστροφή του Κρις Πολ στο Λος Άντζελες ως αντίπαλος ήταν επεισοδιακή, καθώς οι Κλίπερς φρόντισαν να δυναμιτίσουν το κλίμα της αναμέτρησης.

Η επιστροφή του Κρις Πολ στο Λος Άντζελες ως αντίπαλος ήταν επεισοδιακή, καθώς οι Κλίπερς φρόντισαν να δυναμιτίσουν το κλίμα της αναμέτρησης. Αν και αρχικά, οι γηπεδούχοι έδειξαν στις οθόνες του γηπέδου ένα αφιέρωμα για τον πρώην ηγέτης τους, κατά την διάρκεια του αγώνα τα νεύρα κυριάρχησαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές «κοκορομαχίες». Αρχικά, ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε έντονο διάλογο με τον Μάικ Ντ’ Αντόνι στον πάγκο των Ρόκετς, με τον Κρις Πολ να σπρώχνει τον πρώην συμπαίκτη του και να αποβάλλεται. Την ίδια τύχη είχε και ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, όταν προσπάθησε να μπει στη μέση στον έντονο διάλογο που είχαν οι Τρέβορ Αράιζα και Όστιν Ρίβερς. 

Μετά το τέλος του αγώνα, οι Κρις Πολ, Τζέιμς Χάρντεν και Τζέραλντ Γκριν προσπάθησαν να εισβάλλουν στα αποδυτήρια των Κλίπερς από την έξοδο κινδύνου, ψάχνοντας τους Γκρίφιν και Αρίζα. Για αντιπερισπασμό έστειλαν στην είσοδο των αποδυτηρίων τον Κλιντ Κάπελα. Από εκεί και πέρα, τα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου είναι αντιφατικά, καθώς άλλα μιλούν για είσοδο των παικτών στα αποδυτήρια και επεισόδια, ενώ άλλα κάνουν λόγο για αποτροπή των παικτών των Ρόκετς να μπουν στα αντίπαλα αποδυτήρια από τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.