Aντετοκούνμπο: Στην 24η θέση των καλύτερων στο ΝΒΑ από το περιοδικό Athletic

«Θέλω να παίζω στους Μπάκς τα είκοσι επόμενα χρόνια» δήλωσε ο Αντετοκούνμπο που δεν πίστευε την νέα διάκριση που του αποδόθηκε από το αμερικάνικο περιοδικό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίσθηκε στην 24η θέση των καλύτερων παικτών του ΝΒΑ, όλων των εποχών από το περιοδικό “Athletic” και αυτό το γεγονός χαροποίησε τον Έλληνα σταρ των Μιλγουόκι Μπακς που δήλωσε ότι θέλει να παίζει στα “ελάφια” τα 20 επόμενα χρόνια.

Ο Giannis δεν μπορούσε να πιστέψει την θέση που βρέθηκε στην λίστα των 70 καταξιωμένων παικτών του ΝΒΑ, διαχρονικά και αναρωτήθηκε: «Παίζετε μαζί μου;» στους ανθρώπους του Athletic και στη συνέχεια τόνισε ότι δεν θα κουραστεί ποτέ να δουλεύει σκληρά, ενώ τόνισε πως θα μιλήσει για τη διάκριση (Νο.24 στη λίστα των κορυφαίων ever) στα παιδιά του.

«Θέλω να παίξω 20 χρόνια. Ελπίζω να παίξω 20 χρόνια στους Μπακς. Αλλά θα δούμε, δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Είμαι το Νο.24 και είμαι 27 ετών. Η σκληρή δουλειά ανταμείφθηκε. Αλλά θα πρέπει να συνεχίσω. Να βελτιωθώ σαν παίκτης. Να συνεχίσω να απολαμβάνω το παιχνίδι, να ζω για τη στιγμή. Να το ζω και να δω που θα με πάει, να τελειώσω όταν είναι να τελειώσω με το ΝΒΑ. Είναι τεράστια διάκριση για μένα, θα το δείχνω στα παιδιά μου.

Πάντως στο τέλος της μέρας, θα πρέπει να το κάνω στην άκρη όλο αυτό και να συνεχίσω τη δουλειά. Δεν θα πρέπει να με χαλαρώσει αυτή η διάκριση. Είμαι το Νο.24. Είμαι ένας μεγάλος… σκύλος εκεί πέρα. Θέλω να πιστεύω πως μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα. Βρέθηκα στο TOP 75 του ΝΒΑ, τώρα είμαι στο Νο.24, έχω βγει Finals MVP, δυό φορές MVP. Yπάρχουν πολλά πράγματα να σε αποσπάσουν. Δεν θα κουραστώ ποτέ. Θέλω να παίζω μπάσκετ κάθε στιγμή και αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου. Προσπαθώ να παίζω σκληρά. Αυτό με έχει πάει πολύ μακριά και ελπίζω να με πάει ακόμα πιο πάνω», ήταν τα λόγια του Γιάννη για το γεγονός πως είναι στο Νο.24 των κορυφαίων παικτών ever στο ΝΒΑ στη λίστα του Athletic.

Μάλιστα στάθηκε και σε μια συνομιλία του με τον Θοδωρή Παπαλουκά, μετά την παρέλαση στο Μιλγουόκι για την κατάκτηση του τίτλου. «Μου είπε ότι δεν θα σταματήσει. Όταν τον ρώτησα τι θέλει να πει, απάντησε πως κάθε φορά που κερδίζω κάτι, θα κοιτάζω τον επόμενο στόχο αφού έτσι έχουν φτιαχτεί οι άνθρωποι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.