Γουέστμπρουκ: «Πρέπει να θυσιαστώ για την ομάδα»

Η αλλαγή που πρέπει να κάνει ο σταρ των Λέικερς.

Στο ότι οφείλει να «θυσιάσει» στοιχεία του παιχνιδιού του προκειμένου η ομάδα τους Λος Άντζελες να ανακάμψει και να γυρίσει το εις βάρος της κλίμα στάθηκε σε δηλώσεις του ο Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Αλλά όπως σημείωσε χαρακτηριστικά το μπάσκετ δεν είναι πάνω απ’όλα, καθώς ο χρόνος που περνάει με την οικογένειά του είναι σημαντικότερος.

«Προσπαθούμε να βρούμε τι συμβαίνει ως ομάδα, ως μονάδα, για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα “Οκ, πώς μπορούμε να το λύσουμε;”. Ξέρω ότι τη μεγαλύτερη θυσία πρέπει να την κάνω εγώ, οπότε θα πρέπει να βρω πως μπορώ να κερδίσω το καλύτερο απ’ αυτό και να μετατρέψω σε καλό για την ομάδα. Αυτό είναι.

Προσπαθούμε να το λύσουμε, δεν έχουμε ακόμα την απάντηση. Αλλάξαμε τον τρόπο που παίζουμε μερικές φορές. Εγώ προσπαθώ να βρω τον καλύτερο τρόπο εφαρμογής του πως θα παίξω με αυτή την ομάδα

Είμαι χαρούμενος γιατί μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου, την οικογένεια, τη μαμά, τον μπαμπά μου. Για εμένα είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο. Μπορώ να πάω στο σπίτι μου και να τους αγκαλιάσω. Με βλέπουν όσο μεγαλώνουν, τα βλέπω κάθε μέρα, τα πηγαίνω στο σχολείο. Αυτό μου δίνει χαρά», είπε χαρακτηριστικά στο «The Athletic» ο Γουέστμπρουκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.