Αντετοκούνμπο: Παραμένει φαβορί για MVP της σεζόν (pic)

Στην κορυφή της λίστας του ΝΒΑ για το τρίτο του βραβείο πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής σεζόν είναι ο Greek Freak.

Ως φαβορί για MVP της αγωνιστικής περιόδου περιόδου 2021-22 παρουσιάζεται και αυτή την εβδομάδα στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στην εβδομαδιαία ενημέρωση του επίσημου σάιτ του ΝΒΑ ο Έλληνας αστέρας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν, μπροστά από τους Νίκολα Γιόκιτς και Κέβιν Ντουράντ που ακολουθούν.

Ο Greek Freak βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το έδειξε ξανά τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/1) στην άνετη επικράτηση των Μπακς επί των Γουόριορς, με τον ίδιο να σημειώνει ένα ιστορικό τριμπλ-νταμπλ, ισοφαρίζοντας τον Μάικλ Τζόρνταν!

Ο ίδιος μετράει ως τώρα κατά μέσο όρο 28.5 πόντους, 11.5 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ, ενώ κυριαρχεί ως συνήθως και στην πίσω πλευρά του παρκέ με 1.5 τάπα και 1 κλέψιμο ανα παιχνίδι, στα 35 από τα 44 που έχει παίξει ως τώρα με τα Ελάφια.

Αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δεν αποκλείεται να φτάσει στο τρίτο του βραβείο MVP της κανονικής περίοδου, αν και φυσικά στόχος δικός του και των Μπακς είναι η προσπάθειά τους για τη διατήρηση των κεκτειμένων! Γιατι το back to back πρωτάθλημα είναι αυτό που ψάχνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα Ελάφια…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.