NBA: Αναβλήθηκε το Σπερς-Χιτ, στον… βρόντο πήγε η ταλαιπωρία του Άρικ Χόλμαν!

Το NBA προχώρησε στην αναβολή του παιχνιδιού των Σαν Αντόνιο Σπερς με τους Μαϊάμι Χιτ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/12). Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τρομερή προσπάθεια να έχουν 8 υγιείς και διαθέσιμους παίκτες, όμως εν τέλει δεν τα κατάφεραν...

Φοβερά πράγματα στο NBA με τους Μαϊάμι Χιτ να έχουν 12 απουσίες λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού. Φυσιολογικά το παιχνίδι με τους Σαν Αντόνιο Σπερς που ήταν προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/12) αναβλήθηκε, όμως οι ενέργειες που είχαν γίνει νωρίτερα από τους Χιτ έτσι ώστε να μπορέσουν να συμπληρώσουν την απαιτούμενη 8άδα, θα μείνουν στην ιστορία.

Συγκεκριμένα, οι Χιτ συμφώνησαν με τον σέντερ Άρικ Χόλμαν για δεκαήμερο συμβόλαιο. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο παίκτης άνηκε στην θυγατρική ομάδα των Σπερς (Όστιν Σπερς), δηλαδή στην δεύτερη ομάδα του αποψινού αντιπάλου!

Ο Χόλμαν ταξίδεψε οδικώς από το Όστιν στο Τέξας για να βρει εκεί τα υπόλοιπα επτά μέλη της ομάδας του Μαϊάμι αλλά εν τέλει το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.