Nτουράντ: «Θέλω τον Κάϊρι, θα βρεθεί λύση»

Ο ένας εκ των τριών σταρ των Μπρούκλιν Νέτς τόνισε ότι είναι αισόδοξος για την θετική έκβαση της άρνησης του άΚαϊρι Ίρβινγκ να εμβολιαστεί κατά του Covid-19 και να τεθεί στην διάθεση της ομάδας.

Θετική κατάληξη στο θέμα του Κάϊρι Ίρβινγκ για να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τους Μπρούκλιν Νετς και να επιστρέψει στις προπονήσεις και στους αγώνες του ΝΒΑ που αρχίζει στις 20 Οκτωβρίου, προέβλεψε ο συμπαίκτης του, Κέβιν Ντουράντ. Η άρνηση του Ίρβινγκ να εμβολιστεί κατά του Cobvid-19, τον έχει θέσει εκτός της ομάδας, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου στην Νέα Υόρκη και ο παίκτης έχει προτιμέσει, μέχρι τώρα, να απωλέσει πακτωλό δολαρίων για κάθε εντός έδρας παιχνίδι που θα απέχει ή ακόμα και να «θυσιάσει» την καριέρα του, σταματώντας το μπάσκετ, αν δεν βρεθεί άλλη λύση και παραμείνει αναγκαστικά απομονωμένος από τους συμπαίκτες του.

Πριν από δυο ημέρες, οι Νέτς ανακοίνωσαν ότι μέχρι νεωτέρας, ο Ίρβινγκ θα είναι εκτός ομάδας για όσο χρονικό διάστημα δεν εμβολιάζεται, τουλάχιστον με μια δόση.

Ο Ντουράντ, μετά την νίκη των Νετς στο φιλικό με τους Τίμπεργουλβς, πήρε θέση για το όλο θέμα και δήλωσε ότι θέλει να έχει συμπαίκτη τον Ίρβινγκ, εφόσον βρεθεί λύση με την διοίκηση των Μπρούκλιν Νέτς.

«Πρέπει να συγκεντρωθώ σε εμένα και στη δουλειά μου και να αφήσω τις δύο πλευρές να διευθετήσουν την κατάσταση. Θέλω την ομάδα μας ολόκληρη, πλήρης, αλλά μερικές φορές δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αλλά είμαι ακόμα αισιόδοξος ότι θα βρεθεί η καλύτερη λύση για τις δύο πλευρέςΣίγουρα θέλω τον Κάϊρι εδώ. Εύχομαι να μην είχαν συμβεί κάποια πράγματα, αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Ο Καϊρί αποφάσισε τι ήθελε να κάνει, το ίδιο έκανε και η ομάδα» δήλωσε ο ΚD, ενόψει του πρώτου αγώνα με τους περσινούς πρωταθλητές του ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.