Σίλβερ: «Μίλησα με Λεμπρόν για τα play in, δεν αποκλείουμε αλλαγές» (vid)

Ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ ανέφερε σε δηλώσεις του ότι μίλησε κατ' ιδίαν με τον Λεμπρόν Τζέιμς για το ζήτημα των play in στο πρωτάθλημα. Για την ώρα πάντως θα διεξαχθούν κανονικά και την σεζόν 2021/22, προτού επανεξεταστούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των αγώνων.

Ο κομισάριος της κορυφαίας λίγκας μπάσκετ του πλανήτη, Άνταμ Σίλβερ σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι κατανοεί την άποψη του Λεμπρόν Τζέιμς για τα νεοσύστατα play in (έχει πει ότι είναι αντίθετος με το σύστημα των play in από τότε που καθιερώθηκε), ωστόσο η Ένωση των Παικτών έχει δώσει την συγκατάθεση της για να διεξαχθεί με αυτό το σύστημα και το πρωτάθλημα της νέα σεζόν (2021/22).

«Μιλήσαμε με τον Λεμπρόν για το συγκεκριμένο ζήτημα. Κατανοώ την θέση του. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσα παιχνίδια έπαιξε μέσα το 2020 και πόση επιβάρυνση είχε. Σε μία τέτοια περίπτωση, δεν θέλεις η χρονιά να… τραβήξει περισσότερο λόγω των play-in. Αλλά θεωρώ ότι ο Λεμπρόν καταλαβαίνει την λογική μας», είπε αρχικά ο Σίλβερ, προτού συνεχίσει:

«Η Ένωση Παικτών του ΝΒΑ ενέκρινε το format των play-in και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Όλοι θέλουμε να δοκιμάσουμε τα play-in για άλλη μία φορά, σε ένα κανονικό πρόγραμμα που δεν θα επηρεαστεί από την πανδημία. Όπως και να ‘χει, θα είμαστε έτοιμοι για πιθανές αλλαγές, εφόσον αυτές κριθούν απαραίτητες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.