Ο πρωταθλητής Αντετοκούνμπο ανάγκασε και τον…εμπαθή Πέρκινς να «υποκλιθεί» στην αξία και το ήθος του

«Ταπεινότητα, χαρακτήρας, θυσία είναι οι τρείς λξεις που περιγράφουν τον Γιάννη» έγραψε ο Πέρκινς που «έσταζε χολή» για τον Έλληνα πρωταθλητή του ΝΒΑ και αμφισβητούσε την αξία του, συγκριτικά με τους άλλους σταρ.

Ο Κέντρικ Πέρκινς δεν σταμάτησε την έντονη κριτική του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου από τους Μιλγουόκι Μπακς και την ανάδειξη του Έλληνα σταρ στην θέση του πολυτιμότερου παίκτη των 6 τελικών. Ο βετεράνος παίκτης του ΝΒΑ και πρώην σέντερ των Σέτλικς που είχε κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, το 2008, θεωρούσε ότι ο Giannis δεν ήταν ισάξιος με τους άλλους σταρ του ΝΒΑ.

Aπό σκληρός κριτής του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε…υμνητή του Έλληνα σταρ, μετατράπηκε ο Κέντρικ Πέρκινς που δεν σταμάτησε στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ να φτάνει στα όρια της εμπάθειας σε κάθε σχόλιο του για τον νέο πρωταθλητή του ΝΒΑ και MVP των έξι τελικών. Ο βετεράνος παίκτης και πρωταθλητής με τους Μπόστον Σέλτικς, το 2008, υποστήριζε εμμέσως ότι ο Αντετοκούνμπο δεν είναι ισάξιος με τους άλλους σταρ του ΝΒΑ.

Στο Game 4, ως τηλεσχολιαστής, υποστήριζε ότι «δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι ν’ αγαπούν το παιχνίδι του Γιάννη, απλά και μόνο επειδή είναι στο ΝΒΑ» και ενώ σε προηγούμενο σχόλιο του, είχε παρομοιάσει τους Μπακς με «την πιο χαζή ομάδα στην ιστορία των τελικών» για τον τρόπο που που αγωνίζονταν.

Οι 50 πόντοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 6, το κόψιμο του στον Έιτον στον τέταρτο τελικό και το «κάρφωμα» του Giannis στον πέμπτο τελικό, ανάγκασαν τον Πέρκινς να γράψει σε διαδοχικά tweets και στο τέλος να…υπογράψει με την φράση «Real Talk» για να μην θεωρηθεί ότι ειρωνεύεται τον Greek Freak για μια ακόμα φορά:

«Ο Γιάννης κάνει μία από τις ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ εμφανίσεις στην ιστορία των Τελικών. Συγχωρέστε με για ένα δευτερόλεπτο, ενόσω υποκλίνομαι στον Γιάννη ύστερα τη σπουδαιότερη εμφάνιση σε τελευταίο παιχνίδι τελικών στην ιστορία του ΝΒΑ. Συγχαρητήρια στους Μιλγουόκι Μπακς, τους Πρωταθλητές του 2021. Ο Θεός ευλογεί την Αμερική. Ταπεινότητα, χαρακτήρας, θυσία είναι οι τρεις λέξεις που περιγράφουν τον Γιάννη. Ο τρόπος που διαχειρίστηκε αυτούς τους Τελικούς, εντός κι εκτός παρκέ, δεν με συγκρατούν από το να γίνω οπαδός του»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.