Γιάννης: “Να μαρκάρουμε καλύτερα τον Γιανγκ” (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε από τους συμπαίκτες του να προσέξουν περισσότερο στο μαρκάρισμα του Τράε Γιανγκ, μετά το τέλος του πρώτου τελικού της Ανατολής.

Οι Ατλάντα Χοκς έκαναν το “break”, επικρατώντας 116-113 των Μιλγουόκι Μπακς, με τον Γιανγκ να κάνει “πάρτι” με την άμυνα των “ελαφιών”, τελειώνοντας το ματς με 48 πόντους. Ο Έλληνας παίκτης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί στα επόμενα ματς, αν θέλει να βρεθεί στους μεγάλους τελικούς.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: “Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά και στο μαρκάρισμα του Τράε Γιανγκ, να τον δυσκολέψουμε. Είναι σπουδαίος παίκτης, έχει συνεχώς την μπάλα στα χέρια του. Ξέρουμε ότι είναι εκεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά και στο ριμπάουντ, μας πήραν δύο-τρία επιθετικά, το ένα ήταν του Καπέλα. Αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να βελτιώσουμε”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Μίντλετον: “Ο Μίντλετον είχε καλό σουτ, δεν το έβαλε, όμως από πλευράς εκτέλεσης, ήταν σπουδαίο play. Έχει βάλει τέτοια σουτ, πρέπει να ζήσουμε και στα εύστοχα και στα άστοχα. Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες στη σειρά, πιστεύουμε σε εκείνον”.

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε εν όψει της συνέχειας των τελικών της Ανατολής: “Θα προσαρμοστούμε, δεν πρέπει να τους αφήνουμε εύκολα σουτ. Πρέπει να βρούμε τρόπους για να πετύχουμε. Θα επιστρέψουμε για το Game 2, για να κερδίσουμε. Πρέπει να παλέψουμε, να είμαστε σκληροί, όλα είναι θέμα προσπάθειας. Δε θέλεις να χάνεις και να βρίσκεσαι πίσω, ποτέ δεν είναι εύκολο, πρέπει απλά να παλεύεις και να ελπίζεις για το καλύτερο. Δεν έχει σημασία αν χάνεις 2-0, μπορείς να επιστρέψεις. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Η Ατλάντα έκανε καλή δουλειά στην εκτέλεση, πήγε στις βολές, είχαμε κι εμείς καλά σουτ που απλώς δεν μπήκαν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.