Νετς-Μπακς: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πληρώνει εισιτήρια Ελλήνων φιλάθλων για το Game 7 (vid)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μία πρωτότυπη κίνηση, αποκαλύπτοντας ότι θα πληρώσει τη μισή αξία του εισιτηρίου όσων Ελλήνων φιλάθλων θέλουν να βρεθούν στο Barclays Center για το Game 7 των Νετς με τους Μπακς (20/06, 03:30).

Ραντεβού με την ιστορία έχουν απόψε (20/06, 03:30) οι Μιλγουόκι Μπακς των δικών μας Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. Το Game 7 των Μπακς με τους Μπρούκλιν Νετς προμηνύεται «καυτό» καθώς ο νικητής θα προκριθεί στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Φιλαδέλφεια 76ερς-Ατλάντα Χοκς.

Οι Μπρούκλιν Νετς του Κέβιν Ντουράντ έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και έτσι το καθοριστικό έβδομο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Barclays Center του Μπρούκλιν, όμως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επιστράτευσε τα «βαριά πυροβολικά» για να αισθανθεί αυτός και οι συμπαίκτες του ότι οι Μπακς παίζουν εντός έδρας.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας φόργουορντ με βίντεο γνωστοποίησε στους Έλληνες φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς ότι θα τους πληρώσει την αξία του μισού τους εισιτηρίου, στο τμήμα 16 του γηπέδου, με την ελπίδα όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μία ιστορική πρόκριση.

Δείτε το βίντεο με το ανοιχτό κάλεσμα του Θανάση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.