Νετς-Μπακς 114-108: Υποκλίθηκε στον Ντουράντ ο Γιάννης (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κέβιν Ντουράντ, μετά την εκπληκτική εμφάνισή του στο πέμπτο ματς μεταξύ των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Έλληνας παίκτης δήλωσε πως ο Αμερικανός είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε για τον Ντουράντ: “Είναι από τους καλύτερους σκόρερ που έπαιξαν ποτέ. Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου τώρα. Πρέπει να τον κερδίσουμε ως ομάδα. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ως ομάδα. Πρέπει να τον αναγκάσουμε να παίρνει δύσκολα σουτ και να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας ελπίζοντας ότι θα αστοχήσει. Θα υπάρξουν στιγμές που ο προπονητής θα μας πει να τον παίξουμε με double team. Προς το παρόν πρέπει να τον περιορίσουμε. Όμως κάνει απίστευτη δουλειά. Είναι ο καλύτερος σκόρερ και παίκτης του κόσμου. Ένας παίκτης δεν μπορεί να τον μαρκάρει. Δύο παίκτες δεν μπορούν να τον μαρκάρουν. Πρέπει να το κάνουμε ομαδικά”.

Στη συνέχεια δήλωσε για το αν θέλει εκείνος να τον μαρκάρει: “Φυσικά και θέλω αυτήν την πρόκληση. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον μαρκάρουν αλλά θα ήθελα να το κάνω στο Game 6. Αν το θέλει ο προπονητής, είμαι έτοιμος γι’ αυτό”.

Επίσης, αναφέρθηκε για το λάθος του στο φινάλε της αναμέτρησης: “Ο Κρις μου έδωσε πολύ καλή πάσα. Εγώ τα έκανα χάλια. Στο τέλος της ημέρας δεν μπορώ να το σκέφτομαι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο 6ο παιχνίδι της σειράς. Αν μου ξανακάνει ο Κρις τέτοια πάσα ελπίζω να πιάσω την μπάλα και να τελειώσω τη φάση. Πρέπει τώρα να προστατεύσουμε την έδρα μας”.

Τέλος, ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε για το πως χάθηκε η διαφορά των 17 πόντων από τα “ελάφια”: “Η ήττα είναι ήττα, είτε χάνει με έναν πόντο είτε με 30 πόντους, είτε προηγείσαι με +15, είτε επιστρέφουν. Η ήττα είναι ήττα. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει τώρα και να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας. Μας πόνεσε λίγο το Game 5 αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Το Μπρούκλιν έκανε τέλειο ματς. Ο KD είχε 50 πόντους, ο Γκριν είχε επτά τρίποντα, ήταν καλός ο Γκρίφιν και πλέον πρέπει να παίξουμε καλά στο Μιλγουόκι ώστε να επιστρέψουμε στο Μπρούκλιν”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.