Νετς: “Πυρά” του Ίρβινγκ προς τους φιλάθλους

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στους τελευταίους αγώνες του ΝΒΑ.

Ο ίδιος δέχτηκε ένα μπουκάλι στη νίκη 141-126 των Μπρούκλιν Νετς επί των Μπόστον Σέλτικς και δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, πως ορισμένοι φίλαθλοι νομίζουν πως πηγαίνουν σε ανθρώπινο ζωολογικό πάρκο. Παράλληλα, τόνισε πως όλα τα περιστατικά που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, αποτελούν ένα είδος ρατσισμού.

Αρχικά, ο Ίρβινγκ δήλωσε: “Βλέπουμε να έχουν επιστρέψει περιστατικά που γινόντουσαν στο παρελθόν. Αυτό συνέβαινε πάντα, ιστορικά, όταν καλλιτέχνες και αθλητές αντιμετώπιζαν ένα είδος ρατσισμού, με τον κόσμο να συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε ανθρώπινο ζωολογικό πάρκο. Το να πετάς πράγματα σε κόσμο δείχνει πολλά. Υπάρχει ένα σημείο που απλώς η κατάσταση έχει ξεφύγει. Είμαστε άνθρωποι, αλλά δε μας συμπεριφέρονται σαν να έχουμε δικαιώματα όταν είμαστε το παρκέ. Είμαι ευγνώμων που πληρώνουν το εισιτήριό τους και παρακολουθούν τον αγώνα, αλλά δεν είμαστε θέατρο να πετούν ντομάτες και άλλα τυχαία πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος θα μάθει από την τιμωρία του”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: “Υπάρχει ένα είδος ρατσισμού. Αυτά που λένε οι φίλαθλοι δεν αφορούν το παιχνίδι, αλλά μιλάνε για τη μαμά σου ή το πώς μοιάζεις. Παίζω αυτό το άθλημα γιατί μου αρέσει και είναι αναπόφευκτο να έχεις κόσμο που θέλει να βοηθήσει τη δικιά του ομάδα. Όταν νιώθεις ότι δε σε σέβονται δε νιώθεις καλά. Υπήρξαν στιγμές στο παρελθόν που κάποιοι παίκτες ανέβηκαν εξέδρα, αλλά αυτό είναι λάθος. Πρέπει να μένουμε ψύχραιμοι, γιατί αυτό θα χαλάσει την εικόνα μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.