Τάι Λόσον: “Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά” (vid)

Ο Τάι Λόσον βρίσκεται στην Ελλάδα, μίλησε στον Χρήστο Καούρη και δήλωσε έτοιμος για την ευρωπαϊκή πρόκληση στην καριέρα του.

Δεν υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος ασχολήθηκε με το ΝΒΑ την προηγούμενη 10ετία και δεν γνωρίζει το όνομα του Τάι Λόσον. Κουμανταδόρος των Ντένβερ Νάγκετς για έξι χρόνια (2009-15), μίας εκ των πιο διασκεδαστικών και γρήγορων ομάδων στο ΝΒΑ, έφτασε στις παρυφές του All Star στάτους αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ.

Τα προβλήματα με το αλκοόλ και τον νόμο έφεραν απότομη πτώση στην καριέρα του, η Κίνα έγινε το καταφύγιο του για τρία χρόνια και πλέον μπροστά του ανοίγεται ο δρόμος της Ευρώπης. Είχε περάσει μία βόλτα από τη Λιθουανία το 2011-12, φορώντας τα πράσινα της Ζάλγκιρις κατά τη διάρκεια του λοκ άουτ του ΝΒΑ.

Πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού λίγο έλλειψε να φορέσει τα θαλασσί του Κολοσσου Ρόδου την φετινή σεζόν, όμως γραφειοκρατικά προβλήματα τον κράτησαν στην Κίνα. Στα 33 του χρόνια, ο Λόσον δείχνει αρκετά συνειδητοποιημένος σχετικά με το τι ζητά σε αυτή τη φάση της ζωής του, απορρίπτει τον τίτλο του θερμοκέφαλου και του… προβλήματος, αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και συζητά τον πιθανό ρόλο του στο γεμάτο τακτική ευρωπαϊκό παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.