Πέλικανς: Εκτός δράσης μέχρι νεοτέρας ο Ουίλιαμσον

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον ταλαιπωρείται από κάταγμα στον δείκτη του αριστερού χεριού και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαρίσει το πόσο θα απουσιάσει ο νεαρός παίκτης από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της Νέας Ορλεάνης.

Ο αντιπρόεδρος των “πελεκάνων”, Ντέιβιντ Γκρίφιν δήλωσε για τον τραυματισμό του Ουίλιαμσον: “Πιστεύω ότι ο τραυματισμός του δεν ήρθε σε αυτό τον αγώνα, αλλά σταδιακά από τα πολλά χτυπήματα. Είναι ένας τραυματισμός που οφείλεται σε εξωτερικό χτύπημα. Του χτυπάνε το αριστερό χέρι ξανά και ξανά. Δε νομίζω λοιπόν απλώς να οφείλεται σε ένα χτύπημα. Είμαι εκνευρισμένος επειδή αυτό που συνέβη ήταν αναπόφευκτο. Είχαμε πει στο ΝΒΑ με κάθε τρόπο, στέλνοντας video, μιλώντας με τους διαιτητές και γενικά με όλους στη λίγκα, ότι έτσι όπως σφυρίζουν οι διαιτητές τον Ζάιον κάποια στιγμή θα τραυματιζόταν. Και πιστεύω ότι τραυματίστηκε λόγω των φάουλ που δέχεται όποτε πάει προς τη ρακέτα”.

Τέλος, συμπλήρωσε: “Δέχεται συνεχώς χτυπήματα όποτε πάει προς τη ρακέτα, σε σημείο που άλλοι παίκτες του έχουν πει ότι θα συνεχίσουν να τον χτυπάνε επειδή ξέρουν ότι οι διαιτητές δε θα δώσουν φάουλ. Ενθαρρύνονται τα δυνατά χτυπήματα κοντά στο καλάθι προς τον Ζάιον όπως κάποτε για τον Σακίλ Ο’Νιλ. Ήταν απαίσιο τότε και είναι απαίσιο και τώρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.