Μπακς-Νετς 124-118: Χαρούμενος για τη νίκη ο Γιάννης (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε χαρούμενος μετά τη δεύτερη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μπρούκλιν Νετς, μέσα σε λίγες ημέρες.

Ο Έλληνας παίκτης δήλωσε πως το σημαντικότερο για τον ίδιο είναι πως η ομάδα του εμφανίστηκε πανέτοιμη για το συγκεκριμένο ματς και κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: “Δεν ήταν πλήρεις, δώσαμε ένα σόου για τους φιλάθλους, πήραμε τη νίκη, αλλά δε σημαίνει τίποτα αυτό. Κανείς δε θα θυμάται αυτό τον αγώνα όταν έρθουν τα play off. Το βασικό είναι να χτίσουμε καλές συνήθειες και να κάνουμε τα σωστά πράγματα. Είμαι χαρούμενος για αυτά που κάναμε σωστά, αλλά η νίκη ή η ήττα δεν έχει σημασία για εμένα, γιατί στα play off δε θα σημαίνει τίποτα αυτό το αποτέλεσμα”.

Στη συνέχεια, μίλησε και για το μαρκάρισμα του Κέβιν Ντουράντ: “Είναι σπουδαίος παίκτης και είχε απίστευτο παιχνίδι. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, επειδή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ. Χρειάζεται ομαδική δουλειά για να τον περιορίσεις. Προσωπικά αισθάνθηκα καλά. Είναι μέρος του ποιος είμαι αλλά και της ωρίμανσής μου, γιατί θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων και δέχθηκα την πρόκληση, προσπαθώντας να τον δυσκολέψω. Κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Δε θα πω πώς τον μάρκαρα, αλλά ότι πρέπει να τον δυσκολέψεις. Ξέρει ότι θα πάρει πολλές επιθέσεις. Ίσως, όταν δεν έχει την μπάλα πρέπει να τον εμποδίσεις λίγο. Δεν πρέπει να τον αφήσεις να σουτάρει ελεύθερος, αλλά όλα αυτά τα έχουν πει και άλλοι. Ακόμα και έτσι όμως σκόραρε 32 πόντους, είναι ο Ντουράντ. Πρέπει να σέβεσαι τέτοιους παίκτες, αλλά όταν τους αντιμετωπίζεις πρέπει να προσπαθείς να τους δυσκολεύεις και είμαι χαρούμενος που είχα αυτή την πρόκληση και τον αντιμετώπισα όσο καλύτερα μπορούσα”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.