Ντράμοντ: “Σπουδαίος παίκτης ο Γιάννης”

Ο Αντρέ Ντράμοντ δε θέλησε να αναφερθεί στο σπρώξιμό του πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το οποίο τον οδήγησε στην αποβολή του στο ματς των Ντιτρόιτ Πίστονς με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Αντρέ Ντράμοντ δε θέλησε να αναφερθεί στο σπρώξιμό του πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το οποίο τον οδήγησε στην αποβολή του στο ματς των Ντιτρόιτ Πίστονς με τους Μιλγουόκι Μπακς. Όμως μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης των “πιστονιών” έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου του, υπογραμμίζοντας πως είναι ένας σπουδαίος παίκτης.

Χαρακτηριστικά, ο Ντράμοντ υπογράμμισε: “έρω καλά το παιχνίδι του Γιάννη καλά και προσπάθησα να τον μαρκάρω όσο καλύτερα μπορούσα, όταν τον ανέλαβα μετά τα γρήγορα φάουλ του Θον Μέικερ. Είναι σπουδαίος παίκτης. Όταν θα βελτιώσει και το τρίποντό του, θα είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Για την ώρα είναι μεγάλη δύναμη κοντά στο καλάθι. Δεν μπορείς να τον σταματήσεις να μπει στη ρακέτα, αλλά μπορείς να τον δυσκολέψεις, να τον αναγκάσεις να πάρει δύσκολα σουτ ή να σουτάρει από μακριά κι όταν θα του κάνεις φάουλ να του το κάνεις όσο πιο σκληρά μπορείς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.