Αντετοκούνμπο: “Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά” (video)

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση των συμπαικτών του και τη νίκη 119-103 των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ντιτρότι Πίστονς εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά το τέλος του τρίτου ματς της σειράς των δυο ομάδων.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση των συμπαικτών του και τη νίκη 119-103 των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ντιτρότι Πίστονς εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά το τέλος του τρίτου ματς της σειράς των δυο ομάδων. Ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε πως δεν πρέπει να στέκονται οι φίλαθλοι της ομάδας στη δική του εμφάνιση, από την οποία δεν έμεινε ευχαριστημένος, αλλά στη νίκη της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Νιώθω καλά, απλώς χρειάζομαι καινούριο γόνατο, καινούριο ώμο και καινούριο αστράγαλο. Το σώμα σου θα πονά, αλλά δεν μπορείς να σκέφτεσαι τον πόνο και πρέπει να παίζεις ακόμη και με πόνο”.

Και συμπλήρωσε: “Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά, ειδικά όταν βγήκα με τέταρτο φάουλ στην τρίτη περίοδο. Χαίρομαι πολύ που η ομάδα τα πήγε τόσο καλά και χωρίς εμένα. Ακόμη κι όταν δεν είμαι τόσο καλός, όταν κερδίζουμε και παίζουμε τόσο καλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα δείχνει χαρακτήρα. Θα υπάρχουν και τέτοιες βραδιές για μένα”.

Τέλος, δήλωσε για τη συνέχεια των αναμετρήσεων με τους Πίστονς: “Θα είναι ωραίο να κερδίσουμε και στο επόμενο ματς, να τελειώσουμε τη σειρά και να έχουμε έξι μέρες ξεκούρασης για τα ημιτελικά. Δεν έχω κερδίσει ποτέ σειρά play off και θα είναι ωραίο να το κάνουμε. Όλοι είμαστε διψασμένοι και θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε”.

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.