Καρφιά του Άντιτς στον Μπαρτζώκα

Η κόντρα του Πέρο Άντιτς με τον Γιώργο Μπαρτζώκα συνεχίζεται με τον Σκοπιανό να αφήνει νέες αιχμές κατά του Έλληνα κόουτς του Ολυμπιακού.

Η κόντρα του Πέρο Άντιτς με τον Γιώργο Μπαρτζώκα συνεχίζεται με τον Σκοπιανό να αφήνει νέες αιχμές κατά του Έλληνα κόουτς του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος σέντερ τόνισε πως κάποιος είχε υπογράψει πριν τους περσινούς τελικούς του πρωταθλήματος στη Φενέρμπαχτσε, φωτογραφίζοντας τον Έλληνα κόουτς.

Αρχικά, ο Σκοπιανός έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, απαντώντας στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για την εμφάνισή του κόντρα στους Λος Άντζελες Κίπερς, όπου σημείωσε 16 πόντους: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι Άντιτς ή Μπαρτζώκας, αλλά η ίδια η ιστορία. Έδωσα το 1000% και δεν υπέγραψα με άλλη ομάδα προτού τελειώσει το συμβόλαιό μου».

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού του τόνισαν πως ήταν λάθος η φυγή του από τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Άντιτς ανέβασε στη συνέχεια τη φωτογραφία από το τατουάζ που έχει με το σήμα της θύρας 7 και έγραψε «για πάντα θρύλος». Ο Κάιλ Χάινς συμφώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του και ο Σκοπιανός τον χαρακτήρισε ως «αδερφό».

Στη συνέχεια, ο Άντιτς δεν παρέλειψε να αφήσει τις αιχμές του προς τον Μπαρτζώκα: «Κάποιος υπέγραψε με τη Φενέρμπαχτσε πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος, άρα καταλαβαίνεται ποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό και ποιος τον χρησιμοποιεί για να πάρει περισσότερα λεφτά. Ο Ίβκοβιτς άφησε την ομάδα στον αυτόματο πιλότο και καταφέραμε να κατακτήσουμε ξανά την Ευρωλίγκα. Αυτή είναι η αλήθεια! Υπερασπίζομαι κάθε λέξη που λέω! Θρύλος για πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.