Μείωσαν οι Σέλτικς, προβάδισμα για Γκρίζλις

Οι Σέλτικς με όπλο τους την άμυνα έκαμψαν την αντίσταση των Χιτ (97-81) και μείωσαν τη σειρά σε 2-1 νίκες. Πήραν κεφάλι οι Γκρίζλις....

Οι Σέλτικς με όπλο τους την άμυνα έκαμψαν την αντίσταση των Χιτ (97-81) και μείωσαν τη σειρά σε 2-1 νίκες. Ο Κέβιν Γκαρνέτ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας της Βοστώνης, πετυχαίνοντας 28 πόντους, ενώ κατέβασε και 18 ριμπάουντ. Ο Πιρς πρόσθεσε άλλους 27 και ο Αλεν 15. Για το Μαϊαμι ο Ουέιντ είχε 23 πόντους και ο Τζέιμς με 15, αλλά οι δύο παίκτες είχαν πολλές άστοχες προσπάθειες.

Το θετικό για τους Σέλτικς ήταν πως ο τραυματισμός του Ρόντο στον ώμο δεν ήταν όσο σοβαρός φάνηκε την πρώτη στιγμή. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαν λόγο για εξάρθρωση του ώμου, ωστόσο ο άσος της Βοστώνης όχι μόνο δεν  έχασε το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά επανήλθε στο παιχνίδι.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας οι Γκρίζλις υπερασπίστηκαν με νύχια και με δόντια το πλεονέκτημα έδρας που έχουν “κλέψει” από το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 16 πόντους, κατάφεραν στο τέλος να πάνε το παιχνίδι στην παράταση και εκεί να κάμψουν την αντίσταση των Θάντερ με 101-93.

Ο Ράντολφ ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 21 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ για τους ηττημένους ο Γουέστμπρουκ σημείωσε 23 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.