Ντιουκ-Βιρτζίνια 68-69: Ο Μπίκμαν έκρινε τη ματσάρα της βραδιάς! (hls)

Ο Ρις Μπίκμαν σκόραρε για τρεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης των Μπλου Ντέβιλς με τους Καβαλίερς και χάρισε ένα σπουδαίο «διπλό» στην Βιρτζίνια. Σπουδαίο παιχνίδι στην περιφέρεια της Ατλάντικ Κόουστ με το Ντιουκ να μην πιάνει σε κανένα ματς τα γνωστά στάνταρ απόδοσης.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Οι Βιρτζίνια Καβαλίερς «απέδρασαν» από το «Cameron Indoor Stadium» χάρη σε ένα μεγάλο τρίποντο του Ρις Μπίκμαν ένα δευτερόλεπτο του παιχνιδιού! Αυτό ήταν το δεύτερο σουτ τριών πόντων των φιλοξενούμενων στο ματς, οι οποίοι κρατούσαν το καλύτερο για το φινάλε ενώ νωρίτερα τα είχαν σπάσει (τελείωσαν το ματς με 2/12 τρίποντα).

Οι Ντιουκ Μπλου Ντέβιλς δεν έπιασαν τα γνωστά στάνταρ απόδοσης τους, βρέθηκαν νωρίς να κυνηγούν στο σκορ και με αντεπίθεση διαρκείας προηγήθηκαν στο τελευταίο τετράλεπτο του ματς (63-64). Φάνηκε να κρατούν την τύχη στα χέρια τους αλλά με πολλά λάθη και κακές επιλογές έδωσαν στην Βιρτζίνια την ευκαιρία να μείνει στο ματς και να πάρει χάρη στο σουτ του Μπίκμαν το μεγάλο «διπλό».

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Τζέιντεν Γκάρντνερ με 17, ενώ ο Καντίν Σέντρικ πρόσφερε 16 πόντους (8/8 δίποντα) ερχόμενος από τον πάγκο.

Στην αντίπερα όχθη για την ομάδα του κόουτς Σιζέφσκι, ο Μαρκ Γουίλιαμς είχε 16 πόντους και ο Τρέβορ Κιλς 12. Ο σούπερ σταρ Πάολο Μπανκέρο έμεινε χαμηλά (9 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ), ενώ ο ανεβασμένος Έι Τζέι Γκρίφιν ήταν άφαντος (2 πόντους, 1/7 σουτ) και μοιραίο με κομβικό λάθος στο σημείο που το Ντιουκ φαινόταν να έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο.

Τα ημίχρονα: 29-34, 68-69

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική στατιστική της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.