Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο 84-78: Έμεινε ζωντανή (hls)

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο δεν άφησε τους Λομβαρδούς να πανηγυρίσουν τον τίτλο μέσα στην έδρα της και θα ψάξει την ισοφάριση στο επόμενο ματς που θα γίνει σε δυο μέρες στο Μιλάνο.

Η Βίρτους Μπολόνια υποδέχτηκε την Αρμάνι Μιλάνο στον πέμπτο τελικό της Lega Basket και μετά από ένα δυνατό ματς επικράτησε με σκορ 84-78 φέρνοντας την σειρά στο 3-2.

Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχτισαν και διψήφιες διαφορές και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν με αποτέλεσμα το ματς να κριθεί στο φινάλε του και μέσα σε λεπτές ισορροπίες.

Η Αρμάνι Μιλάνο βρήκε τον τρόπο να μείνει στο ματς με τους Μέλι, Ροντρίγκες και Χάινς να προσφέρουν πολλές και σημαντικές λύσεις την ώρα που στην άλλη πλευρά απολαυστικός στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Ζαϊτέ ενώ στο δεύτερο καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του ματς έπαιξε ο Τόκο Σενγκέλια. Πλέον η σειρά οδηγήθηκε σε έκτο παιχνίδι το οποίο θα γίνει σε δυο μέρες στο Μιλάνο και εκεί η ομάδα του Μεσίνα θα έχει την ευκαιρία και πάλι να τελειώσει την σειρά και να στεφθεί πρωταθλήτρια και πάλι μετά από το 2018.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Ζαϊτέ με 17 πόντους και 13 ριμπάουντ με τον Σενγκέλια να προσθέτει άλλους 15 και τον Μπελινέλι 11, την ώρα που στην αντίπερα όχθη 20 σημείωσε ο Μέλι, 18 ο Ροντρίγκες και 15 ο Χάινς.

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 17-27, 20-19, 22-20.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.