Ρετζιάνα-Βίρτους Μπολόνια 81-90: Πύρρειος νίκη, το μυαλό όλων στον Τεόντοσιτς! (vid)

Η Βίρτους Μπολόνια έκαμψε την αντίσταση της Ρετζιάνα (81-90) στην 15η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, όμως 45" πριν από την λήξη ο Μίλος Τεόντοσιτς αποχώρησε υποβασταζόμενος μετά από τραυματισμό στο γόνατο. Φόβοι για σοβαρή ζημιά.

Η Βίρτους Μπολόνια μπορεί να κέρδισε την Ρετζιάνα αλλά αναμφίβολα θα προτιμούσε να είχε ηττηθεί και να μην είχε τραυματιστεί ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος σταρ στάθηκε για ακόμη μία φορά άτυχος καθώς 43 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος και με το ματς να έχει κριθεί, τραυματίστηκε στο γόνατο και πήγε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος.

Η Βίρτους Μπολόνια έτσι δεν μπόρεσε να χαρεί την 11η νίκη της (11-3 ρεκόρ, 2η θέση) καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του πρώην NBAερ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα του Σέρχιο Σκαριόλο έπαιξε άσχημα στο πρώτο μέρος και δικαίως πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ (49-42). Στην επανάληψη όμως, οι ακριβοπληρωμένοι σούπερ σταρ της αφυπνίστηκαν και έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, φτάνοντας στην τελική επικράτηση σχετικά εύκολα (81-90).

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Αμάρ Αλιμπέγκοβιτς με 19 πόντους, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς σταμάτησε στους 18 πόντους και τις 9 ασίστ. Το double-double «άγγιξε» και ο Μοχαμαντού Τζαιτέχ με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 49-42, 65-69, 81-90

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.