Άνετη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο για την Βίρτους! (hls)

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο συνεχίζει αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα με 3/3, αφού πέρασε από την έδρα της Βενέτσια και κέρδισε με το εμφατικό 65-84.

Η αναμέτρηση που τράβηξε όλα τα βλέμματα της 3ης αγωνιστικής, αφού οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Super Coppa πριν από δυο εβδομάδες και μας χάρισαν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στον πόντο, αποδείχτηκε «εύκολη υπόθεση» για την περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας, Βίρτους. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε όντας ανταγωνιστικό και πολύ ενδιαφέρον αλλά αυτή η εικόνα δεν μπόρεσε να διατηρηθεί από την Βενέτσια που μέσα σε ένα δεκάλεπτο, και συγκεκριμένα στο 3ο, επέτρεψε στην Βίρτους να τρέξει ένα 29-9! 

Η ομάδα του Ντε Ραφαέλε «ξέμεινε» από λύσεις αλλά και από ανάσες απέναντι σε μια «γεμάτη» ομάδα με πολλές τακτικές επιλογές όπως είναι η Βίρτους, που αν και πολύ άστοχη κατάφερε μέσα από τα λάθη της Βενέτσια να πάρει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής από την ομάδα του Σκαριόλο ήταν ο Σάμπσον με 17 πόντους, ενώ ξεχώρισε -ξανά- ο πάντα σταθερός Γουίμς με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ. 

Από τους γηπεδούχους, διακρίθηκε ο Βάτ με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από τον τραυματισμό του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε και βασικός πετυχαίνοντας 3 πόντους. 

Η Βενέτσια πλέον μετράει 2 ήττες στις 3 πρώτες αναμετρήσεις στην ιταλική λίγκα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.