Κόπονεν: Επέστρεψε στην Φινλανδία μετά από 13 χρόνια

Ο Πέτερι Κόπονεν επέστρεψε στην Φινλανδία μετά από 13 χρόνια πλούσιας καριέρας στο υψηλότερο επίπεδο. Οι Ελσίνκι Σίγκαλς ανακοίνωσαν την απόκτηση του.

Το πήρε απόφαση ο Πέτερι Κόπονεν. Ο 33χρόνος θρύλος του φινλανδικού μπάσκετ, ο οποίος πέρασε από την Ιταλία και την Ρέτζιο Εμίλια, υπέγραψε στους Ελσίνκι Σίγκαλς!

Ο βετεράνος σουτέρ, που έχει πληγώσει την Εθνική μας με σε Eurobasket, επιστρέφει στην Φινλανδία μετά από 13 χρόνια στο εξωτερικό, στα οποία αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στη Χίμκι, την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Κόπονεν πραγματοποίησε 155 εμφανίσεις στην Euroleague (έξι σεζόν). 8.3 πόντους με 46% στα τρίποντα, συν 1.8 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ ήταν οι μέσοι όροι του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ της Ηπείρου.

Στα αξιοσημείωτα της καριέρας του, αναμφίβολα η ανάδειξη του σε κορυφαίο Φινλανδό παίκτη της χρονιάς επτά φορές και η κατάκτηση του Eurocup το 2015 με την Χίμκι.

Το νέο κεφάλαιο της καριέρας του τον βρίσκει στους Ελσίνκι Σίγκαλς, ομάδα που έχει έτος ίδρυσης το 2013 και πέρσι κατέκτησε την 3η θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.