Γιατράς: “Ο Αγραβάνης έχει την τρέλα, πέρσι σκέφτηκα να σταματήσω”

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για τον "τρελό" Δημήτρη Αγραβάνη, την αξία της πρόκρισης του Προμηθέα σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό και τι είχε σκεφτεί μετά τον περσινή ήττα. 

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για τον “τρελό” Δημήτρη Αγραβάνη, την αξία της πρόκρισης του Προμηθέα σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό και τι είχε σκεφτεί μετά τον περσινή ήττα. 

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε: 

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε στο μεγαλύτερο μέρος στράβωσε τέλος για μας, κάναμε λάθη και το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Ο ΠΑΟΚ πήγε μπροστά με τέσσερις πόντους κι εκεί εμείς χαμηλώσαμε το σχήμα μας και μέσα από την άμυνα πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ που τα έδωσε όλα και οι δύο είχαμε άγχος γιατί κρίνονταν η πρόκριση. Είναι σημαντικό που για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Προμηθέας θα διεκδικήσει το Κύπελλο. 

Είμαι ευτυχισμένος, χαρούμενος γιατί όταν φτάνεις στο σημείο να βιώνεις αυτά που ονειρεύεσαι αυτό λέγεται ευλογία. Είμαι περήφανος για όλους τους ανθρώπους του Προμηθέα οι οποίοι είναι με την ομάδα από το γ τοπικό. Δεν ξέρω πότε θα παίξουμε, ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θέλαμε να ανοίξει το σκορ γιατί έχουμε περισσότερους παίκτες. Ξέραμε την απώλεια του ΠΑΟΚ με τον Λονγκ και ότι είχε λιγότερα γκαρντ. Ήμασταν πολύ άστοχοι και στο τέλος ενώ φαινόταν ότι θα πήγαινε ψηλά δεν πήγε».

Για το αν νιώθει σοφότερος μετά τον περσινό χαμένο τελικό: 
«Έχω πολλά χρόνια μπροστά μου για να γίνω σοφός. Μην μου θυμίζεις τον περσινό τελικό γιατί μετά το παιχνίδι ήθελα να σταματήσω την προπονητική. Δεν θα γίνω πιο σοφός. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε το Λαύριο που παίζει το καλύτερο μπάσκετ ή τον Παναθηναϊκό που είναι ομάδα Ευρωλίγκα ή το Περιστέρι που έχει μεγάλο βάθος».

Για τον Αγραβάνη και τα μεγάλα σουτ που πέτυχε: 
«Έχει την τρέλα, μιλάμε για τρελό. Ο Αγραβάνης είναι ο πρώτος σκόρερ μας. Καταρχήν να πω ότι ο Φορντ ήταν το κλειδί της νίκης για μας. Ο Αγραβάνης έχει την ποιότητα, την εμπειρία αλλά και την τρέλα αλλά κλειδί στη νίκη ήταν η άμυνά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.