Σαν σε…προπόνηση ο Προμηθέας πήρε το 4ο εισιτήριο κόντρα στον Πανιώνιο (highlights)

Το παζλ των ημιτελικών συμπληρώθηκε με τον Προμηθέα να παίρνει εύκολα το τέταρτο εισιτήριο σε μία αναμέτρηση – παράσταση για ένα ρόλο κόντρα στον αδύναμο Πανιώνιο με σκορ 88-48. Ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Σαββάτου.

Μέσα σε ένα σχεδόν άδειο γήπεδο η τέταρτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης ανάμεσα σε Προμηθέα και Πανιώνιο θύμισε περισσότερο φιλικό παιχνίδι παρά την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι από την αρχή έδειξε πως θα έχει ξεκάθαρο νικητή αφού Προμηθέας ξεκίνησε πολύ δυναμικά και στις δύο μεριές του γηπέδου, βρίσκοντας πληθώρα λύσεων κόντρα στην αδύναμη άμυνα του Πανιωνίου ενώ παράλληλα δεν άφησε πολλά περιθώρια για αντίδραση παίζοντας και επιθετικά στην άμυνα.

Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με double score υπέρ του Προμηθέα (30-16), διαφορά που προμήνυε και το τι θα επακολουθούσε.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα, με τον Προμηθέα να συνεχίζει να σκοράρει, ίσως όχι με τον ίδιο ρυθμό, αλλά με την ίδια συνέπεια, ενώ δεν υπήρχε καμία αντίδραση από την πλευρά του Πανιωνίου και έτσι το ημίχρονο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον Προμηθέα να έχει φτάσει τους 50 πόντους και τον Πανιώνιο με δυσκολία να αγγίζει τους 30. Σκορ ημιχρόνου 51-29.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ο Πανιώνιος φάνηκε ακόμα πιο ανέτοιμος, όχι τόσο στην διαχείριση των επιθέσεων του ή της άμυνας, αλλά κυρίως στην διαχείριση των δυνάμεων του. Με τον Προμηθέα να μείνει πιστός στο τακτικό του πλάνο και να εκμεταλλεύεται τα «ατού» του, η διαφορά όλο και μεγάλωνε με το κλείσιμο της τρίτης περιόδου να βρίσκει τον Προμηθέα μπροστά  με σκορ 7335.

Στο τέταρτο και τελευταίο μέρος, έγινε και μία συντήρηση δυνάμεων από την πλευρά του Προμηθέα καθώς η διαφορά δυναμικότητας έδινε το δικαίωμα στον coach Παπαθεοδώρου να κάνει μία διαχείριση κοιτάζοντας και το παιχνίδι του ημιτελικού κόντρα στον Ολυμπιακό, δίνοντας χρόνο και σε νεότερους παίκτες.

Από την άλλη ο Πανιώνιος που εκπροσωπούσε την Elite League έκανε ό,τι μπορούσε απέναντι σε μια πιο γεμάτη και έτοιμη ομάδα για αυτό το θεσμό. Ο Προμηθέας πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες στο θεσμό του Κυπέλλου (+40), πανηγυρίζοντας παράλληλα και την πρόκριση στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, αύριο Σάββατο διεκδικώντας μία θέση στον τελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.