Καστρίτης: « Οι παίκτες μου είναι…λιοντάρια» !

Eγωϊσμός, άρνηση στην ήττα και αλλαγή στο ψυχολογικό "τσιπάκι" του Άρη, ήταν τα τρία στοιχεία της νίκης πρόκρισης στον ημιτελικό για τον προπονητή των "κίτρινων.

Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τον εγωϊσμό των παικτών του Άρη Μidea και την άρνηση τους να ηττηθούν από τον ΠΑΟΚ mateco στον προημιτελικό του Final-8 , στο Ηράκλειο και εξήρε την ψυχολογική δύναμη τους να νικήσουν τον συμπολίτη τους για δεύτερη φορά σε διάστημα πέντε ημερών.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν λακωνικός αποδεικνύει την ποιότητα των παιδιών που έχουμε, σήμερα νιώθω την ανάγκη και περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι. να τους συγχαρώ. ότι και αν γίνει από ε΄δω και πέρα να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια. Είναι λιοντάρια, οι παίκτες μου.

Είναι πραγματικά παλικάρια και δίνουν το 100 τοις εκατό. Πέμπτο παιχνίδι με μεγάλη κατανάλωση ενέργειας. προερχόμασταν από συνεχόμενες νίκες και ίσως έλλειψη κινήτρου, αλλά τα παιδιά γύρισαν το…τσιπάκι της ψυχολογίας τους. Αυτή είναι η ταυτότητα του Άρη, παίζουμε με περηφάνεια και να ξέρουν όλοι ότι ακόμα και αν παίζουμε καλά, δεν σταματάμε να προσπαθούμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε την νίκη.

Πολλά ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε εδώ, να φρεσκαριστούμε όσο εφικτό και αν είναι αυτό, να προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό και να “πεθάνουμε” πάνω στο παρκέ.

Σταθερά παίζουμε με δυο και τρείς τραυματίες. Μας πονά αυτή η κατάσταση, γιατί επιβαρύνονται πολύ περισσότερο οι παρόντες. Μας έχει λείψει ο Γκάλινατ, αλλά στηριζόμαστε στο σύνολο και στην ενέργεια. Δεν θα είναι ποτέ δικαιολογία για όποιον και αν λείπει από την ομάδα. Ο ένας για τον άλλο είναι εκεί.

Λίγοι παίκτες, όπως ο Τολιόπουλος, μπορούν να κάνουν αυτά που κάνει αυτός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.