Παπαθεοδώρου: «Στο τέλος θα παίξουμε με τους Ουόριορς»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αστειεύτηκε με την κλήρωση του Final 8 και το δύσκολο έργο, που θα έχει ο Κολοσσός.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος δήλωσε από την πλευρά του, πως όταν μπαίνει στο γήπεδο δεν παίζουν ρόλο οι αναμνήσεις και οι φιλίες.

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να συγχαρώ την ΕΟΚ για τη δημιουργία του πρώτου Final 8. Είναι σημαντικό για όλο το ελληνικό μπάσκετ να υπάρχει μια γιορτή στην Κρήτη. Όταν κατεβαίνω στην Κρήτη τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα. Και με την Εθνική υπήρχαν ωραίες στιγμές και με έναν σύλλογό μου, την ΑΕΚ, που πήραμε το Κύπελλο. Είναι ξεχωριστό το φετινό καθώς ο Κολοσσός παίρνει μέρος σε έναν ξεχωριστό θεσμό όπως το Final 8. Ρεαλιστικά η τύχη δεν είναι με το μέρος μας, έχουμε έναν Γολγοθά. Θα παίξουμε με μια εξαιρετική ομάδα, τον Παναθηναϊκό, που διψάει για τίτλους. Στο πάρα πολύ δύσκολο σενάριο θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και αν κερδίσουμε θα παίξουμε με τους… Γκόλντεν Στέιτ Ουόιριορς. Καλή επιτυχία σε όλους».

Από την πλευρά του, ο Γιαννόπουλος τόνισε: «Να ευχαριστήσω την ομοσπονδία, τον ΕΣΑΚΕ και τον υπουργό αθλητισμού. Είναι σημαντικό για το μπάσκετ να βρίσκονται 8 ομάδες σε ένα μέρος και να παλεύουν για έναν τίτλο. Οι αναμνήσεις είναι καλές να τις θυμάσαι με φίλους. Δεν παίζει κανέναν ρόλο όταν μπαίνεις στο γήπεδο. Είναι εντελώς διαφορετική η ψυχολογία όταν μπαίνεις στο γήπεδο. Υπάρχει μόνο το παρόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.