Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας: Sold out και στις Courtside Seats

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΟΚ εξαντλήθηκαν και οι θέσεις δίπλα στο παρκέ για τους αγώνες του Final - 8 του Κυπέλλου Ελλάδας (16 -19 Φεβρουαρίου).

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις θέσεις δίπλα από το παρκέ στους αγώνες του Final – 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 16 έως 19 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Sold Out σε μία ακόμη κατηγορία εισιτηρίων έγινε στο Κύπελλο ΟΠΑΠ F8! Τα εισιτήρια Platinum 1 και Platinum 2 εξαντλήθηκαν, που αφορούν τις Courtside Seats!

Η πρώτη κατηγορία εισιτηρίων που είχε εξαντληθεί ήταν η Gold, που αφορά τις θέσεις VIP στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια. Μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά τη δική σας θέση ΕΔΩ.

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ F8 θα διεξαχθεί 16-19 Φεβρουαρίου στην Κρήτη και το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς σε μια διοργάνωση γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ θα διεκδικήσουν οι επτά πρώτες ομάδες της κατάταξης στο τέλος του Α’ Γύρου της Basket League (AEK, Άρης, Κολοσσός Ρόδου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Περιστέρι) και ο Πανιώνιος που κατέκτησε το UNICEF Trophy.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.