Χριστοδούλου: «Κάθε χρόνο και μια άνοδος» (vid)

Η "σημαία" του Πανιωνίου μίλησε για την προσπάθεια σταδιακής ανόδου της ομάδας μπάσκετ στην θέση του ελληνικού μπάσκετ που την καταξίωσε ο ίδιος στις δεκαετίες του '80 και του '90.

Ο Φάνης Χριστοδούλου έκλαψε για την πρόκριση του Πανιωνίου στον τελικό του Unicef Trophy και μοίρασε χαμόγελα και αγκαλιές για την πρόκριση του “Ιστορικού” στο Final-8 του Κυπέλλου, με την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας της καρδιάς του.

Ο “μπέμπης” του ελληνικού μπάσκετ τόνισε ότι ο κύριος στόχος του Πανιωνίου στην φετινή σεζόν είναι η άνοδος από την Εlite League (Α2 κατηγορία) και την επόμενη περίοδο, η ολική επαναφορά του στα μεγάλα σαλόνια της Βasket League, ενώ εξέφρασε την ελπίδα το νέο γήπεδο να είναι έτοιμο στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Οι δηλώσεις του Φάνη Χριστοδούλου:

“Είναι μια αρχή σήμερα. Έχουμε μια πολύ καλή διοίκηση, γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με παιδιά που μπορούν να παίξουν Α1 όχι μόνο Β΄Εθνική. Τα έχω δει όλα. Έχω δει διαιτησίες που δεν υπάρχουν. Και σήμερα διαμαρτυρόμασταν γιατί πραγματικά υπάρχει θέμα.

Έγινε μια κίνηση από τον Χρήστο Μαγγίνα, ήμασταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο. Κάλεσε αυτούς τους δύο ανθρώπους που ήταν συμμαθητές του στο σχολείο. Πρώτη κίνηση ήταν να με καλέσει έμενα και κάναμε μια σοβαρή κουβέντα. Αυτά τα παιδιά έχουν όνειρο να ανεβάσουν την ομάδα μέχρι την Α1. Θα έχουν στήριξη αργότερα και από άλλους φίλους τους. Πιστεύω η ομάδα να φτάσει ψηλά.

Το γήπεδο περιμένουμε σε μια διετία, άντε τρία χρόνια να έχει τελειώσει. Στόχος είναι κάθε χρόνο και μία άνοδος, τίποτα άλλο. Για την ώρα έχουμε μόνο νίκες και θα συνεχίσουμε. Αν κάνουμε ήττα θα είναι στο Final Eight.

Ο κόσμος επέστρεψε, βλέπει τι δουλειά γίνεται στην ομάδα. Βέβαια ούτε σήμερα, ούτε στον ημιτελικό είχε κόσμο στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος δίψαγε χρόνια για μια τέτοια επιτυχία και ο κόσμος δεν είναι εδώ να χαρεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.