Unicef trophy: Ο Πανιώνιος επέστρεψε στην θέση που αξίζει (vid)

Οι "κυανέρυθροι" νίκησαν" με 80-71 την αξιόμαχη ΦΕΑ στον τελικό του F4 του Κυπέλλου που διεξήχθηκε στο ΟΑΚΑ και θα είναι η ομάδα που θα παίξει στο F8 μαζί με τις 7 πρώτες ομάδες του πρώτου γύρου της Basket League.

Ο Πανιώνιος πήρε -ξανά- την θέση του δίπλα στους “μεγάλους” του ελληνικού μπάσκετ! Οι “κυανέρυθροι” νίκησαν την ΦΕΑ με 80-71 στον τελικό του Unicef Trophy που είχε άριστη διοργάνωση στο ΟΑΚΑ και η ομάδα της Β’ Εθνικής αποκλείοντας 5 ομάδες της Elite League (Μεγαρίδα, Αμύντας, Ηρακλής, ΦΕΑ) προκρίθηκε στο F8 του Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί στα “Δυο Αοράκια” του Ηρακλείου, τον ερχόμενο Φεβρουάριο (15-18), μαζί με τις 7 πρώτες ομάδες του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Βasket League. Θα γίνει κλήρωση για τα ζευγάρια των προημιτελικών από την ΕΟΚ.

Η ΦΕΑ ήταν αξιόμαχη όπως πάντα, αλλά η ποιότητα των παικτών του Περικλή Ταυρόπουλου και η πρόκληση της παρουσίας στο Final Eight, ήταν τα εχέγγυα για την πρόκριση του “Ιστορικού”.

Ο Βεργίνης και ο Σαχπατζίδης ήταν οι δυο “φύλακες-άγγελοι” στην επίθεση του Πανιωνίου, ενώ η άμυνα ζώνης του Πανιωνίου που εφάρμοσε και πάλι ο Περικλής Ταυρόπουλος, όπως στα 12 τελευταία λεπτά του ημιτελικού με τον Ηρακλή, ανάγκασε τους παίκτες του Αλέξη Καρατζά να σουτάρουν από μακρινή απόσταση και στο τέταρτο δεκάλεπτο να δημιουργηθεί σερί 13-5 για την ομάδα της Β’ Εθνικής.

Ο Πανιώνιος με βολές του Γ. Παπαδιονυσίου προηγήθηκε 68-55 στο 35′, η ΦΕΑ μείωσε στο μείον 6, αλλά η ψυχραιμία των Νεοσμυρνιωτών στην εκτέλεση βολών, απέτρεψε μεγαλύτερη ανατροπή στο σκορ.

 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-13, 38-34, 62-52, 80-71

H στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.