Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 69-55: Στον τελικό κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου (hls)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 69-55 επί του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στον τελικό θα διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο για τη χρονιά κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αναμετρήθηκαν για τρίτη φορά φέτος, δύο στο πρωτάθλημα και μια για στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα η ομάδα του Πειραιά μετράει μόνο νίκες απένατι στο σύλλογο της Καπογιάννη.

Άσχημη εικόνα από τις “ερυθρόλευκες” και “πράσινες” στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες με τις τυπικά γηπεδούχες να ολοκληρώνουν την περίοδο στο +3 (13-10). Στο δεύτερο δεκάλεπτο άνοιξε περισσότερο η “ψαλίδα” για την ομάδα του Ζίμπαρτς φτάνοντας εύκολα στο +16 (37-21). Οι “πράσινες” αντιμετώπισαν προβλήματα τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο παρκέ από την ανάπαυλα δυναμικά και μείωσε τη διαφορά με τον Ολυμπιακό φτάνοντας στο -12 (44-32). Στη συνέχεια οι οικοδέσποινες αντέδρασαν και στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου παρέμειναν σταθερά μπροστα και στο +10 (52-42).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η κατάσταση παρέμεινε ίδια και τελικά ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων με 69-55.

Στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος διεξάγεται στα Χανιά και στο κλειστό γήπεδο του “Κλαδισού” οι “ερυθρόλευκες” θα συναντήσουν την Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία επικράτησε με 71-61 επί των Χανιών.

ΤΑ ΔΕΚΆΛΕΠΤΑ: 13-10, 37-21, 52-42, 69-55.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΈΤΡΗΣΗΣ ΕΔΩ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.