Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Το νταμπλ είναι ο απόλυτος στόχος

Οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στην πρώτη φάση των play off και τον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (13/5).

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα επιστρέψουν την Τρίτη (11/5) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που είχαν σήμερα για να ξεκουραστούν από τον τελικό, κόντρα στον Προμηθέα και όπως τόνισε ο τεχνικός τους, Όντετ Κάτας στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του τροπαίου, η κατάκτηση του ντάμπλ είναι ο απόλυτος στόχος των «πρασίνων» στην φετινή περίοδο.

«Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας, αλλά δεν έχουμε… τελειώσει ακόμα την δουλειά μας. Ο απόλυτος στόχος μας στην Ελλάδα, είναι το νταμπλ και πρέπει να τον πετύχουμε με τις καλύτερες εμφανίσεις, εντός και εκτός έδρας» ήταν τα λόγια του Ισραηλινού προπονητή, ύστερα από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του 20ου κυπέλλου του Παναθηναϊκού.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε την ίδια αποφασιστικότητα, όπως έγινε στον τελικό και αποδείξαμε πόσο θέλαμε τον τίτλο, όταν ο Προμηθέας μείωσε στους τρείς πόντους. Εμείς αποφασίσαμε για το αποτέλεσμα και αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε σε κάθε αγώνα των πλει οφ» κατέληξε ο Κάτας.

Στον Παναθηναϊκό, έγινε αντικείμενο συζήτησης στο περιθώριο του τελικού, το trash talking που ξεπέρασε τα όρια σε αρκετές περιπτώσεις από συγκεκριμένο παίκτη του Προμηθέα, ο οποίος ήθελε, όπως ερμηνεύτηκε από αυτούς που τον άκουσαν, να προκαλέσει με την βωμολοχία του, την αντίδραση του αντιπάλου του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.