Περιστέρι: Στάθηκε στην κούραση ο Μανωλόπουλος

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως η κούραση των παικτών του Περιστερίου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ήττα 88-62 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας κόουτς κράτησε την καλή εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο του προημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδος και έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση.

Χαρακτηριστικά, ο Μανωλόπουλος δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν καλύτερος και του εύχομαι καλή συνέχεια. Όσον αφορά εμάς, νομίζω ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, νομίζω πως φταίει λίγο και το γεγονός ότι το ροτέισόν μας έγινε πολύ μικρό γιατί είχαμε… 2,5 τραυματισμούς. Ο Πέτεγουεϊ ήταν να μην παίξει, ο Σκορδίλης ήταν εκτός δωδεκάδας λόγω τραυματισμού, ενώ ο Σαλούστρος τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να παίξει. Νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος επήλθε κούραση, γι’ αυτό ενώ στο πρώτο μέρος σουτάραμε καλά, στο δεύτερο δεν τα καταφέραμε. Κάναμε αρκετά λάθη και τα ψηλά σχήματα του Παναθηναϊκού μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Νομίζω όμως πως ήμασταν καλύτεροι από αυτό που λέει το τελικό σκορ. Στη συνέχεια έχουμε τα play off, όπου θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Μέσα από τις προπονήσεις θέλουμε να βελτιωθούμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.