Αισιόδοξος για Πιτίνο, επιθετικός προς τον Αυγενάκη

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδος.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδος. Παράλληλα, εξαπέλυσε πυρά κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, σχετικά με τον νέο αθλητικό νόμο.

Αρχικά, ο Βασιλακόπουλος δήλωσε για τον Πιτίνο στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”: “Από ό,τι έχω την εντύπωση ο άνθρωπος έρχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Δεν έχει βάλει σε προτεραιότητα τις απολαβές του. Δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν, αλλά είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσουμε. Πολύ σύντομα θα συναντηθούμε. Δεν πιστεύω ότι θα χαλάσει η συγκεκριμένη υπόθεση”.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΟΚ αναφέρθηκε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, τονίζοντας: “Αυτή την στιγμή το μόνο που κάνω είναι να εκφράσω των αποτροπιασμό μου και τη λύπη μου που έρχονται και εξοντώνουν ανθρώπους που έχουν προσφορά σε ένα άθλημα. Όποιος θέλει να μπει στα κοινά το κάνει μέσω μιας διαδικασίας. Δεν μπορεί να μπει κάποιος ξαφνικά πρόεδρος. Ας μας δείξει πρώτα τις ικανότητές του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!