Χάου: «Θα ήταν καλό ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στη Σαουδική Αραβία»

Ο Έντι Χάου προπονητής της Νιούκαστλ, ομάδα η οποία ανήκει κατά πλειοψηφία στο Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας (PIF), τόνισε ότι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στη Σαουδική Αραβία θα ήταν καλά οργανωμένο, έχοντας προηγουμένως ταξιδέψει εκεί με την ομάδα του, όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα (31/10).

Με την Αυστραλία να αποφασίζει να μην υποβάλει υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2034, η FIFA αναμένεται να ανακοινώσει τη Σαουδική Αραβία ως τη μοναδική υποψηφιότητα που δέχθηκε πριν από την προθεσμία της 31ης Οκτωβρίου.

«Τα ταξίδια μας εκεί έξω στο Ριάντ και τη Τζέντα ήταν πραγματικά δύο διαφορετικές εμπειρίες», είπε ο Χάου σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του «Λιγκ Καπ» της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Όπου κι αν πήγαμε ήταν καλά οργανωμένοι, μας φρόντιζαν καλά. Εάν αυτό είναι ένα σημάδι του πώς μπορεί να μοιάζει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, δομικά θα είναι πολύ καλό.»

Η Νιούκαστλ φιλοξένησε επίσης δύο διεθνείς αγώνες της Σαουδικής Αραβίας στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» τον Σεπτέμβριο με την Κόστα Ρίκα και τη Νότια Κορέα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.