Χέρμπερτ: «Είμαστε ομάδα, αυτή είναι η δύναμή μας»

Χαρούμενος για τη νίκη της Γερμανίας επί της Λετονίας και την πρόκριση στην τετράδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου δήλωσε ο Γκόρντον Χέρμπερτ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας στάθηκε στην κακή απόδοση του Σρέντερ, τονίζοντας πως θα επιστρέψει πιο δυνατός και αποθέωσε τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.

«Όπως είπα πριν από δύο μήνες, η Λετονία είναι η ομάδα για την οποία δεν μιλάει κανείς. Και της έλειπαν και δύο βασικοί παίκτες. Συγχαρητήρια. Νικήσαμε, με άσχημο τρόπο, δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Ο πάγκος μας ήταν σπουδαίος», ήταν το αρχικό σχόλιο του Χέρμπερτ.

Όσο για τον Σρέντερ, είπε: «Δεν αμφιβάλλω ότι ο Σρέντερ θα επιστρέψει. Οι δυσκολίες σε σκληραίνουν. Είχε ζόρικο απόγευμα, έχασε πολλά ανοιχτά σουτ. Είναι ένα πολύ σκληρό παιδί, είναι πολύ ανταγωνιστικός, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γυρίσει πιο δυνατός».

Τέλος, για τη συνέχεια του τουρνουά, σχολίασε: «Είμαστε ομάδα, αυτή είναι η δύναμή μας. Ο πάγκος μας στα τελευταία παιχνίδια είναι καταπληκτικός. Μπορούμε να παίξουμε και με τους 12 αν χρειαστεί. Ο Φραντς Βάγκνερ βοήθησε πολύ με τη δεύτερη πεντάδα. Για το ματς με τις ΗΠΑ, από που θέλετε να ξεκινήσω; Ο Μπέρτανς σήμερα έβαλε πολλά μεγάλα σουτ, ενώ εμείς είχαμε μόλις δέκα ασίστ. Αυτό είναι το κομμάτι στο οποίο πρέπει να βελτιωθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.