Μπάνκι: «Η καρδιά μας ράγισε»

Η Λετονία ηττήθηκε στα σημεία από τη Γερμανία στα προημιτελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου και ο Λούκα Μπάνκι δεν κατάφερε να κρύψει την απογοήτευση του.

Ο Ιταλός προπονητής εξήρε την προσπάθεια των παικτών του σε όλη τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ, παρά το γεγονός πως – όπως εξήγησε – το αποτέλεσμα με τη Γερμανία τους πλήγωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, όμως δεν πρέπει να χάσουμε τη μεγάλη εικόνα. Πετύχαμε πολλά με το στιλ μας, δείξαμε την ταυτότητά μας, παίξαμε στη Τζακάρτα, ήρθαμε στη Μανίλα, ήμασταν μαζί με τις υπόλοιπες επτά καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό με κάνει περήφανο.

Στις αρχές της τέταρτης περιόδου ο αντίπαλος βρήκε λύσεις, σκόραρε με τον Φραντς Βάγκνερ. Ίσως κάποιοι ξεχνούν ότι η Γερμανία έχει τέσσερις NBAers. Θεωρώ ότι κάναμε καταπληκτική δουλειά, όμως με τέτοιους αντιπάλους, μπορεί να συμβεί αυτό που έγινε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ξέρετε, θα πάμε στις λεπτομέρειες, δεν είμαστε άψογοι

Πιστεύω ότι η κατεύθυνσή μας είναι ξεκάθαρη. Ήρθαμε με ένα καλό γκρουπ νεαρών και βετεράνων, έμπειρων παικτών που ταίριαξαν πολύ καλά μεταξύ τους. Βοήθησαν πολύ τους νεαρούς οι μεγαλύτεροι, πρέπει τώρα να πάμε μπροστά. Ο επόμενος στόχος είναι το αύριο, έχουμε ακόμη έναν αγώνα και ακόμη έναν αγώνα.

Έχουμε την ευκαιρία για να αντιμετωπίσουμε δύο από τις επτά καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η καρδιά μας ράγισε, όμως πρέπει να παίξουμε και να παίξουμε καλά. Όταν αντιμετωπίζεις τους καλύτερους, τότε βελτιώνεσαι και αυτή η χώρα δεν είχε τέτοιες ευκαιρίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.