Σοκάρει ο Ποτσέκο: “Θα είχα πηδήξει από τον 37ο όροφο – Ήθελα να αυτοκτονήσω” (vid)

"Ασπίδα προστασίας" στους παίκτες του, αλλά και τον πρόεδρο της Ιταλικής ομοσπονδίας Μπάσκετ όρθωσε ο τεχνικός της "σκουάντρα ατζούρα", Τζιανμάρκο Ποτσέκο μετά τη νίκη των Ιταλών επί των Φιλιππίνων και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ.

“Ασπίδα προστασίας” στους παίκτες του, αλλά και τον πρόεδρο της Ιταλικής ομοσπονδίας Μπάσκετ όρθωσε ο τεχνικός της “σκουάντρα ατζούρα”, Τζιανμάρκο Ποτσέκο μετά τη νίκη των Ιταλών επί των Φιλιππίνων και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ.

Ο Ποτσέκο μεταξύ άλλων αφιέρωσε τη νίκη στον πρόεδρο της Ιταλικής Ομοσπονδίας, ο οποίος του έχει φερθεί σαν να είναι… γιος του, ενώ ζήτησε από τα media να ασκούν κριτική στον ίδιο και όχι στους παίκτες! Παράλληλα σόκαρε με ατάκα που είπε σε μια στιγμή του ξεσπάσματος του στην ιταλική τηλεόραση!

“Αυτά τα παιδιά κέρδισαν τα 11 από τα 12 παιχνίδια. Προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο και στο Ευρωπαϊκό. Ήταν ένα πολύπλοκο γκρουπ, όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος να το εξηγήσω, γιατί πολλοί δεν θα το καταλάβουν. Φτάσαμε τον στόχο των Ολυμπιαών. Ανεβάσαμε τον πήχη. Συνεχίστε να με “χτυπάτε”. Μην ανησυχείτε. Έχω ένα υπέροχο επιτελείο. Αν δεν υπήρχε αυτό το επιτελείο, θα είχα πηδήξει από τον 37ο όροφο του ξενοδοχείου που μένω στην Μανίλα”, είπε μεταξύ άλλων ο Ποτσέκο. Μάλιστα ο Ιταλός στη συνέντευξη Τύπου ήταν σοκαριστικός, καθώς ανέφερε:

“Μετά τον αγώνα με την Δομινικανή Δημοκρατία, προσπάθησα να ανοίξω το παράθυρο γιατί ήθελα να πηδήξω. Ευτυχώς, δεν τα κατάφερα. Συγγνώμη.

Είμαι σίγουρος ότι αν πηδούσα εκείνη τη στιγμή, θα υπήρχε κάποιος από τους Φιλιππινέζους που θα περίμενε με τα χέρια ανοικτά για να με πιάσει και να μου σώσει τη ζωή. Υπήρχε περίπτωση να πέσω πάνω και σε κανένα αυτοκίνητο με την τόση κίνηση που υπάρχει, αλλά δεν πειράζει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.