Πράσινο Ακρωτήρι – Γεωργία 60-85: Νικηφόρο ξεκίνημα για την ομάδα του Ζούρου (highlights)

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Γεωργία, καθώς επικράτησε εύκολα με 85-60 του Πράσινου Ακρωτηρίου. στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου, που φιλοξενείται στην Ιαπωνία.

Μόλις πέντε λεπτά κράτησε η αντίσταση του Πράσινου Ακρωτηρίου, αφού το 8-2 μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε 11-19 και ο ενθουσιασμός των παικτών του Τροβοάντα αντικαταστάθηκε από απογοήτευση. Ένα time out και τρεις παρεμβάσεις του Ηλία Ζούρου στα μέσα της πρώτης περιόδου ήταν αρκετά ώστε η Γεωργία να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο. Από τη στιγμή που απέβαλε το άγχος και τη νευρικότητα, η Γεωργία δεν άφησε το πόδι από το… γκάζι και έμοιαζε να μην έχει αντίπαλο. Η διαφορά πήρε γρήγορα διαστάσεις (19-41) και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα του Ηλία Ζούρου στο + 26 (22-48) και τον Έντι Ταβάρες στον πολύ φτωχό απολογισμό των 2 πόντων (0/4 σουτ, 2/2 βολές, 10 ριμπ.).

Η αντίδραση του Πράσινου Ακρωτηρίου δεν ήρθε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορεί οι παίκτες του Τροβοάντα να είχαν τη διάθεση, όμως δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Γεωργίας. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου ήλεγχε απόλυτα την κατάσταση και συντηρούσε τη διαφορά σε πολύ υψηλά επίπεδα (31-62), μη επιτρέποντας επί της ουσίας στον αντίπαλο να την απειλήσει.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, με τη διαφορά ότι η Γεωργία σταδιακά έριξε ρυθμό και το Πράσινο Ακρωτήρι βρήκε την ευκαιρία να «ροκανίσει» κάπως τη διαφορά με απανωτά καλάθια του Κέβεν Γκόμες. Άλλωστε ήταν κάτι το αναμενόμενο, αφού το αποτέλεσμα είχε κριθεί (60-85), με τον Ηλία Ζούρο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Πρώτος σκόρερ της Γεωργίας ήταν ο Τόρνικε Σενγκέλια με 16 πόντους, με τον Μπιτάντζε να ακολουθεί με ένα γεμάτο double double με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για το Πράσινο Ακρωτήρι ξεχώρισε ο Κένετι Μέντες με 11 πόντους, ενώ ο Έντι Ταβάρες έμεινε χαμηλά με 6 πόντους (2/7 σουτ) και 12 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 11-20, 22-48, 37-70, 60-85.

Η στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.